EUR: 311,03 Ft
CHF: 265,36 Ft
2018. március 17., szombat
Gertrúd, Patrik

Egyéb Székesfehérvár

Szeretik a fehérvári színészeket

A Veszprém Megyei Amatőr Színjátszók Egyesülete és az ajkai Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidő Központ idén már tizenharmadik alkalommal szervezte meg az Arany Deszka Országos Minősítő Színjátszó Fesztivált.

A legjobb színészi alakításért járó díjat és a közönségdíjat is egy fehérvári amatőr színjátszó, Törsök Márta kapta.  A művész pár nappal korábban a fehérvári Paál István Fesztiválon a legjobb női alakításért járó díjat a Szabad Színház előadásában bemutatott, Jannisz Ritszosz által írt Holdfényszonáta című művel érdemelte ki.


Udvaros György

Udvaros Györgyöt választották a legjobb férfiszereplőnek fotók:SF

A fehérvári rendezvényen a társulat első helyezést ért el Fél élet című darabjával, színészük pedig, Udvaros György a legjobb férfi szereplőként nyert különdíjat. A zsűriben az idén Börcsök Enikő, Adorján Viktor és Matuz János foglalt helyet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.