EUR: 309,93 Ft
CHF: 285,61 Ft
2017. június 25., vasárnap
Vilmos

Egyéb Székesfehérvár

Szeretik a fehérvári színészeket

A Veszprém Megyei Amatőr Színjátszók Egyesülete és az ajkai Nagy László Városi Könyvtár és Szabadidő Központ idén már tizenharmadik alkalommal szervezte meg az Arany Deszka Országos Minősítő Színjátszó Fesztivált.

A legjobb színészi alakításért járó díjat és a közönségdíjat is egy fehérvári amatőr színjátszó, Törsök Márta kapta.  A művész pár nappal korábban a fehérvári Paál István Fesztiválon a legjobb női alakításért járó díjat a Szabad Színház előadásában bemutatott, Jannisz Ritszosz által írt Holdfényszonáta című művel érdemelte ki.

Udvaros György

Udvaros Györgyöt választották a legjobb férfiszereplőnek fotók:SF

A fehérvári rendezvényen a társulat első helyezést ért el Fél élet című darabjával, színészük pedig, Udvaros György a legjobb férfi szereplőként nyert különdíjat. A zsűriben az idén Börcsök Enikő, Adorján Viktor és Matuz János foglalt helyet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Magyarországnak komoly felelőssége van abban, hogy jól jelenítse meg a visegrádi négyek (V4) érdekeit – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.