2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Extra

Szexi apróságok – Fotók!

Az „egyhetvenötös” modellek világában reménysugarat jelentenek azok a szexi apróságok, akik külön-külön is egy világot csavartak az ujjaik köré.

Miattuk érezhetik az „egyhatvan” alattiak, hogy van remény még akár a világmegváltásra is. Eva Longoria pasijaival kompenzálta méretét, jelenlegi férje is elég magas, Shakirát korábban zavarta alacsony termete, később a párja világított rá, hogy a jóból mindig keveset adnak. Amanda Seyfried pedig azt vallja, hogy az alacsony nők sokkal szenvedélyesebbek, ő imádja termetét.


Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.