EUR: 310,00 Ft
CHF: 267,42 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Szexi apróságok – Fotók!

Az „egyhetvenötös” modellek világában reménysugarat jelentenek azok a szexi apróságok, akik külön-külön is egy világot csavartak az ujjaik köré.

Miattuk érezhetik az „egyhatvan” alattiak, hogy van remény még akár a világmegváltásra is. Eva Longoria pasijaival kompenzálta méretét, jelenlegi férje is elég magas, Shakirát korábban zavarta alacsony termete, később a párja világított rá, hogy a jóból mindig keveset adnak. Amanda Seyfried pedig azt vallja, hogy az alacsony nők sokkal szenvedélyesebbek, ő imádja termetét.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.

 • Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Demcsák Zsuzsa pályafutásának talán legrövidebb tizennyolc napját tölthette az ATV csatornájánál, miután szerda délelőtt közös megegyezéssel felbontották a munkaszerződést.