EUR: 325,79 Ft
CHF: 280,03 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Extra

Szexi! Irina Shayk így adja magát karácsonyra – Fotók!

Miközben kint fogvacogtatóan hideg van, addig feltehetőleg kifejezetten izzott a levegő abban a műteremben, ahol Irina Shayk állt modellt.

A fekete szépség most egy fehérneműt gyártó cég kérésére vetkőzött le. Bár a férfiak többségéről az járja, hogy nem igazán kedvelik a karácsonyi vásárlást, talán az orosz modell képeit elnézegetve, kedvet kapnak ők is ahhoz, hogy nekivágjanak az ajándékok beszerzésének. Ami érthető is, hiszen a tűzpiros fehérneműben pózoló Irina, igazán szexisen mutatja be, milyen szépen be lehet csomagolni az ajándékot.


Az már persze más kérdés, hogy a fotókat látván, feltehetőleg az összes férfinak inkább a kicsomagolás jut eszébe.

Uraim, íme egy ötlet arra, hogy milyen ajándékkal lephetik meg kedvesüket, amivel rögtön két legyet ütnek egycsapásra. Hiszen nem elég, hogy szerelmüket leveszik a lábukról az igazán nőcis meglepetéssel, de még maguknak is nagy örömet okozhatnak, ha hölgyük magára ölti a szexis fehérneműt.


A bátrabbaknak azt ajánljuk, már az ajándék kibontása után öltsék fel a ruhaneműt, hogy egy merész húzással így ajándékozzák meg hősüket a karácsonyfa előtt.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Szentgyörgyi Rómeó: Félnek tőlem a lányok!

    Szentgyörgyi Rómeó: Félnek tőlem a lányok!

    Szentgyörgyi Rómeó személyi edzőként és már vízimentőként is segíti az emberek életét. Az aerobik világbajnok szingliként éli a mindennapjait, habár a Lokálnak elárulta: 43 évesen már szeretne családot alapítani és megtalálni azt a társat, aki mind külsőre, mind belsőre megfelel az elvárásainak.

  • Virág, az izmos bomba nő

    Virág, az izmos bomba nő

    Kiss Virág, hazánk egyik legjobb bikini fitnesz versenyzője, aki nemzetközi mezőnyben is rendre leteszi a névjegyét.