EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Szexi! Irina Shayk így adja magát karácsonyra – Fotók!

Miközben kint fogvacogtatóan hideg van, addig feltehetőleg kifejezetten izzott a levegő abban a műteremben, ahol Irina Shayk állt modellt.

A fekete szépség most egy fehérneműt gyártó cég kérésére vetkőzött le. Bár a férfiak többségéről az járja, hogy nem igazán kedvelik a karácsonyi vásárlást, talán az orosz modell képeit elnézegetve, kedvet kapnak ők is ahhoz, hogy nekivágjanak az ajándékok beszerzésének. Ami érthető is, hiszen a tűzpiros fehérneműben pózoló Irina, igazán szexisen mutatja be, milyen szépen be lehet csomagolni az ajándékot.

Az már persze más kérdés, hogy a fotókat látván, feltehetőleg az összes férfinak inkább a kicsomagolás jut eszébe.

Uraim, íme egy ötlet arra, hogy milyen ajándékkal lephetik meg kedvesüket, amivel rögtön két legyet ütnek egycsapásra. Hiszen nem elég, hogy szerelmüket leveszik a lábukról az igazán nőcis meglepetéssel, de még maguknak is nagy örömet okozhatnak, ha hölgyük magára ölti a szexis fehérneműt.

A bátrabbaknak azt ajánljuk, már az ajándék kibontása után öltsék fel a ruhaneműt, hogy egy merész húzással így ajándékozzák meg hősüket a karácsonyfa előtt.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.