EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Szinte meztelenül lép színpadra Gregor Berni – Fotó!

Bár két gyermeket szült és túl van a negyvenen Gregor Bernadett, huszonévesek is megirigyelhetik az alakját. Ezért sem okozhatott problémát a színésznőnek, hogy testét csak pár falevéllel eltakarva lépjen színpadra az Új Színház A vörös bestia című darabjában.

– Fehér kenyeret egyáltalán nem eszem, kerülöm a zsíros ételeket is, a csokit pedig nem is szeretem – árulta el titkát a művésznő, aki mostanában jógázással is tökéletesíti alakját.

DSC_7994

Gregor Berni és Szakács Tibor sem szégyenlősködtek

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.