EUR: 309,77 Ft
CHF: 267,32 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Sport

Szobrot állítnak Ibrahimovicnak

Ritka megtiszteltetésben részesül Zlatan Ibrahimovic, az angol Manchester United játékosa, akinek tiszteletére még életében szobrot állítanak Stockholmban.

A 36 éves csatárról készített 2,7 méteres műalkotás a stockholmi nemzeti stadion előtt áll majd. „Ilyet rendszerint csak a halála után kap az ember, én viszont nagyon is élek. Ha egyszer meghalok, ez tovább áll majd az idők végezetéig” – mondta a Manchester United játékosa. Ibrahimovic 114 válogatott mérkőzésen 62 gólt szerzett, majd a nyári Európa-bajnokság után elköszönt a nemzeti csapattól.

Kapcsolódó Cikkek

  • Világliga, Jövünk!

    Világliga, Jövünk!

    Az utolsó mérkőzést már nem is kellett lejátszani a magyar–orosz Davis Kupa-párharcban, hiszen addigra a Fucsovics Márton vezette teniszcsapatunk behozhatatlan előnyre tett szert és 21 év után visszajutottak a világcsoportba.

  • Détári: Három év alatt illene megtanulni magyarul

    Détári: Három év alatt illene megtanulni magyarul

    Détári Lajos a Bors.hu-nak adott nyilatkozatában kicsi odaszúrt Bernd Storck szövetségi kapitánynak. Az egykori világválogatott labdarúgó szerint a német szakember igazán vehette volna a fáradtságot, hogy megtanuljon magyarul.