2017. december 15., péntek
Valér

Sport

Szobrot állítnak Ibrahimovicnak

Ritka megtiszteltetésben részesül Zlatan Ibrahimovic, az angol Manchester United játékosa, akinek tiszteletére még életében szobrot állítanak Stockholmban.

A 36 éves csatárról készített 2,7 méteres műalkotás a stockholmi nemzeti stadion előtt áll majd. „Ilyet rendszerint csak a halála után kap az ember, én viszont nagyon is élek. Ha egyszer meghalok, ez tovább áll majd az idők végezetéig” – mondta a Manchester United játékosa. Ibrahimovic 114 válogatott mérkőzésen 62 gólt szerzett, majd a nyári Európa-bajnokság után elköszönt a nemzeti csapattól.

Kapcsolódó Cikkek

  • Rövidpályás úszó Eb: Hosszú a világcsúcs közelében

    Rövidpályás úszó Eb: Hosszú a világcsúcs közelében

    Hosszú Katinka nagyszerű teljesítménnyel, saját világcsúcsától kevesebb mint három tizeddel elmaradva nyerte meg a 100 méter vegyes előfutamait és jutott be az elődöntőbe a koppenhágai rövidpályás úszó Európa-bajnokság csütörtöki délelőtti programjában.

  • Koriközpont épül Budapest szívében

    Koriközpont épül Budapest szívében

    Nem oly régen még az volt a terv, hogy olimpiára is alkalmas velodrome-ot építenek a Millenáris kerékpárpályára. A tervekből azonban nem lett semmi, és már-már, kis túlzással, elrohad a magyar sport bölcsőjeként ismert ikonikus pálya, ám most kiderült, 43 milliárdos beruházással oda épül a Nemzeti Korcsolyázó Központ.