EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Sport

Szórta a gólokat Gyurcsó Ádám lengyel csapata

A magyar válogatott labdarúgó, Gyurcsó Ádám négy gólt szerzett lengyel klubcsapata, a Pogon Szczecin szombati bajnoki mérkőzésén.

Klubja honlapjának beszámolója szerint Gyurcsó kezdő volt a Wisla Kraków elleni találkozón, amelynek 15., 20., 25. és 51. percében volt eredményes, majd a 72. percben lecserélték. A Pogon végül 6-2-re győzött, a vendégeknél Guzmics Richárd nem szerepelt a keretben.

A Pogon együttesének négy vereség és hat döntetlen mellett ez volt a hatodik sikere, a krakkóiak viszont öt győzelem és három döntetlen mellett nyolcadik alkalommal veszítettek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Ünnepeltek az érdi röplabdázók

  Fennállása tizedik születésnapját ünnepli idén a Delta Röplabda Sportegyesület Érd. A szeptember 17-én alapított klub hétfőn tartott jubileumi eseményt a Vörösmarty gimnázium új sportcsarnokában.

 • Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Amerikába viszik kezelésre Schumit

  Hosszú idő után friss hír jelent meg Michael Schumacherről. A Forma–1-es pilóta 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és kórházi kezelése óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de hamarosan Amerikába költöztetik.

 • A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A stadionba zárták a dühös szurkolókat

  A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.