EUR: 325,68 Ft
CHF: 279,69 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Egyéb XXII.kerület

Sztárok sütötték a mézeskalácsot

A budafoki székhelyű Ökumenikus Segélyszervezet önkéntesei idén is közös mézeskalácsszív-sütéssel készültek az adventi adománygyűjtésre. A sütésbe a Budán élő jószolgálati nagykövetek, Lévai Anikó és Kovács Kokó István mellett népszerű énekesek, sportolók és tévés személyek is bekapcsolódtak.

Az 1353 darab mézeskalácsszív elkészítésében többek között Wolf Kati, Vastag Csaba, Polyák Lilla, Puskás Peti és Dani, Gyurta Dani, Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Benedek Tibor, Szívós Márton, Katus Attila, Demcsák Zsuzsa, Rátonyi Kriszta és Kovács Lázár segédkezett.


Óriási mézeskalácsszív-sütési akcióval készül adventi adománygyűjtésére az Ökumenikus Segélyszervezet.2016.11.18 Fotó- Csudai Sándor -60

Az önkéntesek 1353 mézeskalácsszívet sütöttek

Az Országos Adventi Pénzadománygyűjtés jelképévé vált mézeskalácsszívek közös sütésének a figyelemfelhívás is célja, hiszen az 1353-as adományvonal tárcsázásával hívásonként 250 forinttal csatlakozhatunk a Szeretet.Éhség elnevezésű akcióhoz.

Gyurta Dániel. Óriási mézeskalácsszív-sütési akcióval készül adventi adománygyűjtésére az Ökumenikus Segélyszervezet.2016.11.18 Fotó- Csudai Sándor -9

Gyurta Daninak a már a sütésben is profi Koko mutatta, mit hogyan kell csinálni

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.