2017. december 13., szerda
Luca, Otília

Egyéb XXII.kerület

Sztárok sütötték a mézeskalácsot

A budafoki székhelyű Ökumenikus Segélyszervezet önkéntesei idén is közös mézeskalácsszív-sütéssel készültek az adventi adománygyűjtésre. A sütésbe a Budán élő jószolgálati nagykövetek, Lévai Anikó és Kovács Kokó István mellett népszerű énekesek, sportolók és tévés személyek is bekapcsolódtak.

Az 1353 darab mézeskalácsszív elkészítésében többek között Wolf Kati, Vastag Csaba, Polyák Lilla, Puskás Peti és Dani, Gyurta Dani, Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Benedek Tibor, Szívós Márton, Katus Attila, Demcsák Zsuzsa, Rátonyi Kriszta és Kovács Lázár segédkezett.


Óriási mézeskalácsszív-sütési akcióval készül adventi adománygyűjtésére az Ökumenikus Segélyszervezet.2016.11.18 Fotó- Csudai Sándor -60

Az önkéntesek 1353 mézeskalácsszívet sütöttek

Az Országos Adventi Pénzadománygyűjtés jelképévé vált mézeskalácsszívek közös sütésének a figyelemfelhívás is célja, hiszen az 1353-as adományvonal tárcsázásával hívásonként 250 forinttal csatlakozhatunk a Szeretet.Éhség elnevezésű akcióhoz.

Gyurta Dániel. Óriási mézeskalácsszív-sütési akcióval készül adventi adománygyűjtésére az Ökumenikus Segélyszervezet.2016.11.18 Fotó- Csudai Sándor -9

Gyurta Daninak a már a sütésben is profi Koko mutatta, mit hogyan kell csinálni

Kapcsolódó Cikkek