2018. március 23., péntek
Emőke

Egyéb XXII.kerület

Sztárok sütötték a mézeskalácsot

A budafoki székhelyű Ökumenikus Segélyszervezet önkéntesei idén is közös mézeskalácsszív-sütéssel készültek az adventi adománygyűjtésre. A sütésbe a Budán élő jószolgálati nagykövetek, Lévai Anikó és Kovács Kokó István mellett népszerű énekesek, sportolók és tévés személyek is bekapcsolódtak.

Az 1353 darab mézeskalácsszív elkészítésében többek között Wolf Kati, Vastag Csaba, Polyák Lilla, Puskás Peti és Dani, Gyurta Dani, Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Benedek Tibor, Szívós Márton, Katus Attila, Demcsák Zsuzsa, Rátonyi Kriszta és Kovács Lázár segédkezett.


Óriási mézeskalácsszív-sütési akcióval készül adventi adománygyűjtésére az Ökumenikus Segélyszervezet.2016.11.18 Fotó- Csudai Sándor -60

Az önkéntesek 1353 mézeskalácsszívet sütöttek

Az Országos Adventi Pénzadománygyűjtés jelképévé vált mézeskalácsszívek közös sütésének a figyelemfelhívás is célja, hiszen az 1353-as adományvonal tárcsázásával hívásonként 250 forinttal csatlakozhatunk a Szeretet.Éhség elnevezésű akcióhoz.

Gyurta Dániel. Óriási mézeskalácsszív-sütési akcióval készül adventi adománygyűjtésére az Ökumenikus Segélyszervezet.2016.11.18 Fotó- Csudai Sándor -9

Gyurta Daninak a már a sütésben is profi Koko mutatta, mit hogyan kell csinálni

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.