EUR: 309,77 Ft
CHF: 267,32 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Tabáni István: bármikor jöhet a baba!

Készen áll a családalapításra a Csillag születik egykori nyertese, Tabáni István és felesége, Csilla. Az énekes a Lokálnak újságolta el elsőként, hogy a gyermekvállalás napi téma náluk.

tabániAz énekes még hét évvel ezelőtt, a tehetségkutató idején ismerkedett meg Csillával, akivel kapcsolatuk azóta is töretlen. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy nyáron oltár elé vezette kedvesét az egykor múzeumi teremőrként dolgozó István, aki lapunknak elárulta: igazi társra lelt Csillában, de azért nekik is akadtak hullámvölgyeik.

– Nem vagyunk kivételek, a mi kapcsolatunkban is voltak nehezebb időszakok, lehet, hogy lesznek is, de ha két ember igazán akarja, és dolgozik a kapcsolatért, minden megoldható. Megesett, hogy kicsit magam alatt voltam, mert nem úgy mentek a dolgok, ahogy elképzeltem, és ez akaratlanul problémákat szült köztünk, de Csilla mindig mellettem állt mindenben, ahogy én is mellette – vallotta őszintén Tabáni, akit a hirtelen jött népszerűség sem vitt soha tévútra.

– Hazudnék, ha azt mondanám nem közeledtek felém nők, és persze én sem vagyok fából, de valahogy Csillában olyan értékeket találtam, amiket semmiért sem cserélnék el. Egy botlást nyilván nem tud előre az ember, de azt igen, hogy mit veszíthet, ha hibázik – mondta az énekes, aki az esküvő után gyorsabb tempóra kapcsolt Csillával: lakásvásárlás és családalapítás van napirenden náluk.

– A legnagyobb alkotás az életben nem más, mint a gyerek. Valaki, aki belőlünk lesz. Ez a legnagyobb csoda. Már tervezgetjük a dolgot. Óriási változás lesz ez az életünkben, és alig várom, hogy fenekestül felforduljon minden. Jelenleg még albérletben élünk, de már keressük a megfelelő lakást, ahol családot alapíthatunk, később pedig családi házba szeretnénk költözni – avatta be lapunkat terveibe az énekes.

tabáni3

Felesége a múzsája

Kevesen tudják, hogy Tabáni István hangja mellett a kézügyessége is figyelemre méltó, és persze leginkább szerelme bájos arca az, ami leginkább megihleti a művészlelkét, mindegy, hogy Csilla épp alszik vagy nevet, ha jön az pillanat, az énekes papírt és ceruzát ragad.

– Csilla borzasztó rossz modell, egyszerűen képtelen nem mozogni, úgy maradni, ahogy kérem, de a végeredmény mégis mindig tetszik mindkettőnknek – mondta.

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.