EUR: 311,28 Ft
CHF: 265,28 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Extra

Tanárnak áll Adele

Karrierjét egy időre feladva Adele a jövőben a családjának és az oktatásnak szeretné szentelni az életét. Az angol énekesnőnek végre van ideje megszervezni várva várt esküvőjét szerelmével Simon Koneckivel, akivel van egy közös fiuk, és most látják elérkezettnek az időt, hogy megszülessen a második baba.

A családbővítés mellett végre teljesül Adele vágya, hogy beálljon korábbi iskolája tanári karába, ezzel is bizonyítva, hogy világsztárság ide vagy oda, nem esik le a karikagyűrű az ujjáról, ha „civil” munkára kerül a sor.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.

  • Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Hetvenhat évesen, a Pi világnapján hunyt el Stephen Hawking, minden idők egyik legkiválóbb elméleti fizikusa. Élete nagy részét egy gyógyíthatatlan betegsége miatt saját teste fogságában töltötte, ám elméje mindeközben csúcssebességgel szárnyalt.