EUR: 309,79 Ft
CHF: 267,60 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Tanárnak áll Adele

Karrierjét egy időre feladva Adele a jövőben a családjának és az oktatásnak szeretné szentelni az életét. Az angol énekesnőnek végre van ideje megszervezni várva várt esküvőjét szerelmével Simon Koneckivel, akivel van egy közös fiuk, és most látják elérkezettnek az időt, hogy megszülessen a második baba.

A családbővítés mellett végre teljesül Adele vágya, hogy beálljon korábbi iskolája tanári karába, ezzel is bizonyítva, hogy világsztárság ide vagy oda, nem esik le a karikagyűrű az ujjáról, ha „civil” munkára kerül a sor.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.

 • Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Szakítás miatt omlott össze Demcsák

  Demcsák Zsuzsa pályafutásának talán legrövidebb tizennyolc napját tölthette az ATV csatornájánál, miután szerda délelőtt közös megegyezéssel felbontották a munkaszerződést.