EUR: 325,61 Ft
CHF: 279,96 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Extra

Tapló humorral is zseniális Ricky Gervais

Ő az az angol színész-rendező akinek nehéz megjegyezni a nevét, de az egyik legzseniálisabb előadóművésznek tartják. Ez persze nem véletlen! Ha rossz kedve van, érdemes ellátogatni Gervais közösségi oldalára.

Az elmúlt években igazi világsztár lett Ricky Gervais. Az egész A hivatal (Office) című komédiasorozattal kezdődött a 2000-es évek elején. Óriási siker lett az ál-dokumentumfilm, amelyet Gervais írt, rendezett, sőt a főszereplője is volt. Később a sorozat két Golden Globe-ot is nyert, és hét ország készített belőle saját verziót, az amerikai változat 9 éven át futott.


ricky gervais5

Fotók: Facebook

Gervais – akárcsak sok már humorista – igazán megosztó személyiség, ugyanis semmi sem drága számára, ha egy jó poénról van szó. Saját párját Jane-t is folyamatosan szívatja.

Ricky Gervais3

“Jane élvezi a kertészkedést a barátaival”

Gervais ugyanakkor nem csak filmekkel foglalkozik, van hat nyelvre lefordított Zselények című gyerekkönyv sorozata, hangoskönyvei, emellett énekel is.


Ricky Gervais2

Többször volt a Golden Globe-gála házigazdája is. Az első után három évig egyáltalán nem is hívták, annyira sértő volt a humora, beszólt az összes világsztárnak. Ugyanakkor régen volt annyira nézett a díjátadó mint akkor.

Ricky Gervais

Kedvenc mondataink tőle

Ha az Oscar-díj Kate Midleton, akkor az Aranyglóbusz Kim Kardashian. Kicsit ostobább, részegebb és állítólag sokkal könnyebb megkapni.

Nem szabad beszélnem Mel Gibsonról. Sem a filmjéről, sem a magánéletéről és a politikai nézeteiről.

Melissa McCarthy (a Koszorúslányok című film abban az évben nagyon sikeres volt) beírta magát a vígjátékok történetébe, telef*sott egy mosdókagylót. De ez még mindig nem annyira megalázó, mint az, amit nap mint nap megtesznek közülünk a showbizniszben hogy bennmaradjanak.

Kapcsolódó Cikkek