2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Extra

Tarol! Kocsis Korinna a TOP 10-be került

Óriási sikereket könyvelhet el a magyar szépség a Miss Supranational világversenyen. Kocsis Korinna egy hete utazott Lengyelországba a világ egyik legrangosabb szépségversenyére. A szépségipar két vezető platformjának szavazása szerint a mintegy száz induló között a gyönyörű Korinna a 6., illetve a 15. helyen szerepel.

Alig jut ideje alvásra  a Miss Supranational Hungary 2016 címet viselő Kocsis Korinnának, hiszen a szépségverseny fináléja december 2-án lesz, és addig rengeteg dolga van: próbál, image filmet forgat, fotózásokra jár és előválogatókon mutatkozik be. Persze a sok munkának már meg is van az eredménye, ugyanis a szépségipar vezető platformjai szerint a TOP 10, illetve a TOP20-ban tudhatja magát, a Global Beauties listáján a 6., a Missosology szerint  pedig a 15. helyen áll a magyar szépség.


kocsis1

„Múlt héten a Silka Fashion Show-n mutattam be azt az estélyi ruhát, amit a Miss Supranational alversenyén is viselni fogok, de nem élvezhettem ki túlságosan a divatbemutatót, hiszen elég stresszes éjszakám volt: a kifutóról rohantam haza, és már indultam is a világversenyre. Eddig minden jól ment, hiszen túl vagyunk az első két előválogatón, ahol bikiniben, illetve estélyiben kellett bemutatkoznunk. Úgy érzem, jól sikerültek az előválogatók, melyek eredménye csak az élő show-ban derül ki. Addig azonban igazán biztató, hogy a Global Beauties-en és a Missosology-n is nagyon jó helyezést értem el, és remélem, ez még tovább fog javulni” – mesélte Korinna.

A szépségversenyek résztvevői általában évekig készülnek a világversenyekre, és bizony az utolsó pillanatokban sincs idejük pihenni – ezt most Korinna is érzi, aki elárulta: csupán három órákat tud éjszaka aludni.


kocsis

„Minden nap eseménydús, ugyanakkor nagyon fárasztó is, hiszen kora reggel kelünk és késő éjszakáig dolgozunk – hol próbálunk a december 2-i élő show-ra, máskor alversenyeken mutatkozunk be a zsűri előtt. A mai nap is hasonlóan nézett ki: délelőtt még csoportokba osztva forgattuk az imidzs filmjeinket, délután már ismét próbára megyünk. A szervezők azért arra is figyelnek, hogy a sok munka mellett egy kis kikapcsolódásra is jusson időnk: egyik nap például Varsót jártuk be egy városnézés erejéig, este pedig Szlovákiába indultunk, ott folytatódott a felkészülés. Ezek a programok rendkívül jó hangulatban telnek, minden lány nagyon kedves és közvetlen, de ahogy közeledik az élő show, biztosan egyre feszültebb lesz a hangulat is. Nem szeretném az esélyeimet latolgatni, szerintem a brazil és mexikói lányon látszik leginkább, hogy mennyire erősek, de a végén úgyis a zsűri véleménye számít majd” – tette hozzá Korinna.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.