EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Tasnádi Péter afrikai kisfiút fogadna örökbe

Becsületsértéssel gyanúsítják Tasnádi Pétert, aki állítólag még a szabadulása előtt a tiszalöki börtön parancsnokhelyettesére tett sértő megjegyzéseket. Eközben Tasnádi egy négyéves kisfiú nyílt örökbefogadására készül, akiről a szülei lemondtak.

Nem tűnt zaklatottnak a magyar Keresztapaként hírhedtté vált Tasnádi Péter, amikor kilépett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság kapuján. Gyanúsítottként hallgatták ki, mert állítólag beosztottjai előtt becsületsértő szavakkal illette a börtön egyik parancsnokhelyettesét.

DSC_4521


– Nem tartok tőle, hogy visszakerülök a börtönbe. Meggyőződésem, hogy ez az ügy nem kerül a bíróság elé, hiszen nem követtem el bűncselekményt – állítja Tasnádi, aki a rendőrségről a nyíregyházi szegénysoron élő barátjához, Orgován Róberthez sietett. Amint befordult az utcába, a négyéves Kevinke már messziről tárt karokkal szaladt felé és ugrott a karjaiba.

DSC_4617

– Hát ezt a kisfiút fogadom örökbe. Úgy tudom, Kevin édesapja valahol Afrikában él, az anyja pedig lemondott róla – magyarázta Tasnádi, miközben egy hatalmas tábla csokit adott a csöppségnek, aki persze rögtön rávetette magát.

– Kevint az anyja kéthetes korában hozta ide, hogy vigyázzak rá. Nekem már volt egy kisfiam és egy kislányom, úgy gondoltam, elfér nálunk, amíg az anyjának megoldódnak a bajai. Egy évig vártam, hogy majd érte jön, de nem kellett neki – tette hozzá Orgován Róbert. – Nem akartam, hogy Kevinke intézetbe kerüljön, ezért hivatalosan is én lettem az apja. Még a nevemre is vettem a fiúcskát, így lett Orgován Kevin. Ő az utca kedvence. Sajnos mi nagyon szegények vagyunk, gyakran nélkülözünk, biztos vagyok benne, hogy ha Péterhez kerül, jobb dolga lesz, mint nálunk.

DSC_4665

 

 
Tasnádi egyelőre Egerben él, de úgy tervezi, hamarosan visszaköltözik Budapestre és akkor magához veheti a hányattatott sorsú kisfiút. Igaz, már elmúlt 66 éves, de úgy véli, gondoskodó apja lehetne a kicsinek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.