EUR: 311,03 Ft
CHF: 265,36 Ft
2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb Veszprém

Terzic: Egymást húzzuk ki a gödörből

A Bajnokok Ligája A-csoportjának listavezetőjét, a bombaformában lévő Paris Saint-Germaint fogadta vasárnap délután a harmadik helyen álló Telekom Veszprém kézilabdacsapata.

A hazai alakulat kulcsembere, Mirsad Terzic a mérkőzés előtt nyilatkozott, és őszintén beszélt együttese eddigi formájáról. A bosnyák légiós elismerte: előfordult, hogy idén nem úgy muzsikált a csapat, ahogyan azt elvárták maguktól, s az sem lepte meg, hogy ezt a szurkolók is észrevették. – A közönségünk véleménye kiemelten fontos számunkra, hiszen voltaképpen értük játszunk minden alkalommal – húzta alá, majd a lehetséges okokról is beszámolt.


Mirsad Terzic (fotó: Zatkalik Dániel)

Mirsad Terzic (fotó: Zatkalik Dániel)

Emlékeztetett, a mostani szezon számos tényezőben eltér a korábbiaktól. Nem voltak felkészülési meccseik, így nem tudtak a szokott módon gyakorolni. – Már augusztusban megkezdtük a magyar bajnokságot annak érdekében, hogy év közben több időnk legyen felkészülni a fontosabb mérkőzéseinkre. Két-három naponta játszottunk, s ebben az időszakban sajnos nem kerültek el minket a sérülések. Emiatt Javier Sabaté edzőnk nem tudott megfelelő módon rotálni, s nem tudtunk elegendő időt együtt készülni. Többször előfordult az is, hogy a húzóembereink csak az utolsó pillanatban tértek vissza a gárdához, s egy edzéssel a hátuk mögött kellett bizonyítaniuk téthelyzetben. A Bajnokok Ligája mezőnye is keményebb, mint tavaly. A csoportunkban négy-öt olyan vetélytársunk is akad, amelyik odaérhet a kölni négyes döntőbe – húzta alá a balátlövő.

– Tisztában vagyunk vele, hogy nehéz periódust élünk át, de mindenki azon dolgozik, hogy minél hamarabb kihúzzuk egymást a gödörből. Folyamatosan hajtjuk egymást a legjobb teljesítmény érdekében. A hétvégi mérkőzést minden igyekezet ellenére a vendégcsapat nyerte.


Telekom Veszprém–Paris Saint-Germain 28:29 (14:15)

Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.