2017. december 13., szerda
Luca, Otília

Egyéb IX.kerület

Thomas Doll: Mintha nem lehetnénk bajnokok

Már-már a régi idők nagy meccseit idézte a labdarúgó bajnokság rangadója, a Vasas–Ferencváros összecsapás, melyen a zöld-fehérek kapusa két büntetőt is hárított, ám a csapatnak meg kellett elégednie egy ponttal.

A listavezető Vasas albérletben, a Bozsik József Stadionban fogadta a Ferencvárost. A mérkőzésen aztán volt minden, ami egy jó meccshez kell. Büntetők, kiállítások, gólok. Dibusz Dénes, a Fradi kapusa például két büntetőt is védett, a harmadikat már nem tudta.


Budapest, 2016. november 19. A ferencvárosi Dibusz Dénes tizenegyest véd az OTP Bank Liga 16. fordulójában játszott Vasas - Ferencváros bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a kispesti Bozsik József Stadionban 2016. november 19-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Dibusz Dénes két büntetőt is védett (Fotó: MTI/ Koszticsák Szilárd)

A Fradi kétszer is vezetett, ráadásul a második gólt egy perccel a lefújás előtt szerezte Gera Zoltán, mégsem sikerült nyerni, mert a korábban az Üllői úton is futballozó Ferenczi István kétszer is egyenlíteni tudott.

Budapest, 2016. november 19. A ferencvárosi Gera Zoltán, Pintér Ádám és Nagy Dominik (b-j) az OTP Bank Liga 16. fordulójában játszott Vasas - Ferencváros bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a kispesti Bozsik József Stadionban 2016. november 19-én. A listavezető Vasas FC 2-2-es döntetlent játszott a címvédő Ferencváros csapatával. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Gera Zoltán gólja kevés volt a győzelemhez (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

– Nagyon intenzív mérkőzés volt, jól kezdtük a találkozót, korán gólt szereztünk – mondta a Thomas Doll. – Kevés helyzet alakult ki, mivel mindkét csapat keveset engedett a másiknak, továbbá gond volt, hogy Ramírez kiállítása miatt hosszú ideig emberhátrányban játszottunk – értékelt a Ferencváros vezetőedzője, aki hozzátette, szemrehányást nem tehet a fiúknak, igyekeztek mindent elviselni, még vezettek is 2-1-re.

– Dibusz két büntetőt fogott, de a végén meg lettünk büntetve, amikor kiegyenlített a Vasas. A munka a csapattal nagyon sok örömet okoz, de minden más, ami körülvesz bennünket, elkeserít. Mintha nem lehetnénk bajnokok. Nyolcadik vagy kilencedik büntető ez ellenünk, ilyet edzőként még nem tapasztaltam.

Kapcsolódó Cikkek