EUR: 309,79 Ft
CHF: 267,60 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Sport

Több órára lezárják a Róbert Károly körúti felüljárót

Vasárnap reggel 8 órától várhatóan 15 óráig lezárják a Hungária körút – M3-as autópálya bevezető szakaszának csomópontjában a Róbert Károly körúti felüljáró M3-as autópálya felé vezető ágát – közölte az MTI-vel a Budapesti Közlekedési Központ.

A lezárás ideje alatt az M3-as autópályára a Róbert Károly körút – Hungária körút – Erzsébet királyné útja – Hermina út – Kós Károly sétány útvonalon lehet eljutni.

A lezárt részen szegélyjavítási munkákat végeznek. A munkálatok nem a Róbert Károly körút felújításának a részét képezik, azok elvégzésére a közúti forgalom biztonsága és a felüljáró későbbi állapotromlásának elkerülése érdekében van szükség – derül ki a közleményből.

Kapcsolódó Cikkek

  • Amerikába viszik kezelésre Schumit

    Amerikába viszik kezelésre Schumit

    Hosszú idő után friss hír jelent meg Michael Schumacherről. A Forma–1-es pilóta 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és kórházi kezelése óta a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de hamarosan Amerikába költöztetik.

  • A stadionba zárták a dühös szurkolókat

    A stadionba zárták a dühös szurkolókat

    A brazil rendőrök húsz percre a stadionba zárták a feldühödött Santos-szurkolók egy részét, miután a csapat meglepetésre kiesett a labdarúgó Libertadores Kupa negyeddöntőjében.