2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Sport

Több órára lezárják a Róbert Károly körúti felüljárót

Vasárnap reggel 8 órától várhatóan 15 óráig lezárják a Hungária körút – M3-as autópálya bevezető szakaszának csomópontjában a Róbert Károly körúti felüljáró M3-as autópálya felé vezető ágát – közölte az MTI-vel a Budapesti Közlekedési Központ.

A lezárás ideje alatt az M3-as autópályára a Róbert Károly körút – Hungária körút – Erzsébet királyné útja – Hermina út – Kós Károly sétány útvonalon lehet eljutni.

A lezárt részen szegélyjavítási munkákat végeznek. A munkálatok nem a Róbert Károly körút felújításának a részét képezik, azok elvégzésére a közúti forgalom biztonsága és a felüljáró későbbi állapotromlásának elkerülése érdekében van szükség – derül ki a közleményből.

Kapcsolódó Cikkek

  • Koriközpont épül Budapest szívében

    Koriközpont épül Budapest szívében

    Nem oly régen még az volt a terv, hogy olimpiára is alkalmas velodrome-ot építenek a Millenáris kerékpárpályára. A tervekből azonban nem lett semmi, és már-már, kis túlzással, elrohad a magyar sport bölcsőjeként ismert ikonikus pálya, ám most kiderült, 43 milliárdos beruházással oda épül a Nemzeti Korcsolyázó Központ.

  • Hosszú Katinka aranyérmes 400 méter vegyesen

    Hosszú Katinka aranyérmes 400 méter vegyesen

    Hosszú Katinka nyerte Magyarország első aranyérmét a koppenhágai rövidpályás úszó Európa-bajnokságon: a háromszoros olimpiai bajnok címét megvédve győzött a 400 méter vegyes szerdai döntőjében.