EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 23., szombat
Tekla, Líviusz

Extra

Tom Cruise visszacsábítaná Katie Holmest

Fotó. pinterest

Fotó. pinterest

Tom Cruise állítólag kész otthagyni a szcientológiai egyházat, hogy ismét exével, Katie Holmesszal és közös lányukkal, Surival élhessen.

Rossz nyelvek szerint azonban Cruise csak be akarja biztosítani magát, ugyanis a pár házassági szerződésében tízévnyi titoktartásra és önmegtartóztatásra ítélték Katie-t. Ez pedig a jövő évben lejár, így Tom okkal gondolhatja, hogy Katie a legféltettebb titkait is a világ elé tárja, ezért küzd most, hogy visszaszerezze exfelesége szívét. Ennek pedig első feltétele az volt, hogy kilépjen a szcientológiai egyház bűvköréből. Tom Cruise és Katie Holmes már csaknem kilenc éve elváltak, mert a színésznő nem tudott azonosulni a szcientológiai egyház elvárásaival.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.