2018. március 20., kedd
Klaudia,

Tech

Töretlen sikernek örvend a „kékgalléros állások Tindere”

Tényleg megunták a hosszú felvételi folyamatokat és a megválaszolatlan önéletrajzokat a munkakeresők, az „álláspiac Tinderét” két hét alatt több mint tízezren próbálták ki.

A Mobil Munka nevű magyar okostelefonos alkalmazás a végletekig egyszerűsíti a jelentkezési folyamatot, a felhasználók jelenleg háromezer állást pályázhatnak meg pár érintéssel, önéletrajz és felesleges körök nélkül. Az érdeklődők az interjúkra vagy akár az első munkanap a munkavégzés helyszínére is könnyen eltalálhatnak az alkalmazásba épített útvonaltervezővel. Az új magyar fejlesztésben leginkább fizikai munka, szakmunka, vendéglátás és adminisztrációs állások kategóriájában böngészhetünk. A lokáció és érdeklődés alapján megjelenő munkalehetőségek között a Tinder alkalmazáshoz hasonlóan a szimpatikus állásokat jobbra, a többit balra lehet húzni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Bemutatkozott a világ első robotzsokéja

    Bemutatkozott a világ első robotzsokéja

    Rich Ricci, a BetBright digitális szórakoztató és online sportfogadási vállalat elnöke és tulajdonosa bemutatta a világ első robotlovasát a Cheltenham fesztiválon, amely az Egyesült Királyság egyik legnagyobb lovaseseménye, ahol a legjobb brit és ír lovak versenyeznek.

  • Egyre lejjebb csúszik a bitcoin árfolyama

    Egyre lejjebb csúszik a bitcoin árfolyama

    Azóta, hogy a Google szerdán bejelentette, hogy júniustól betiltja az összes kriptovaluta és az azokkal való kereskedési opciók reklámozását, a legkeresettebb kriptovaluta, a bitcoin árfolyama szinte töretlenül gyengül.