EUR: 318,72 Ft
CHF: 281,19 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Extra

Tóth Vera: Úgy éreztem, nem baj, ha meghalok

Tóth Vera az utóbbi fél évben több mint harminc kilót fogyott. Mint mondja, ő mindig is vékonyan szerette volna élni az életét, szénhidrát-anyagcsere betegsége miatt azonban már egészen kicsi kora óta gyógyszereket kellett szednie, amelyek mellékhatása sokszor halálfélelmet okozott neki.

Fotó: Facebook/Tóth Vera

Fotó: Facebook/Tóth Vera

Tóth Vera azt mondja, mióta nem háromjegyű számot lát a mérlegen, földöntúli örömben úszik. Büszke magára, hogy kés alá feküdt, mint mondja, ennyivel tartozott a testének és az egészségének, még akkor is, ha rettegett a műtéttől, de az évekig szedett gyógyszerek mellékhatásai már szinte elviselhetetlenek voltak.


– Sokkal jobban tudom rendszerezni az életemet, mióta nem aggódom állandóan azon, hogy valahogy a duciságot helyre kell hozni. Nem az esztétikai megfontolás, nem a szépség volt már a fő ok. Én féltem, rendesen féltem, hogy valami bajom lesz. Keltem úgy éjjel, hogy dobbant egyet a szíven, aztán kihagyott, utána megint ütött egy nagyot és újra nem dobbant. Ez már a gyógyszerek mellékhatása volt tulajdonképpen – mesélte a FEM3-on futó Joshi, a legjobb barát című műsorának felvételén az énekesnő.

Vera a ma délután látható adásban azt is elmondja, ha nem lett volna okvetlenül szüksége a műtétre, minden bizonnyal mással olvasztotta volna le magáról a kilókat, azonban sem a gázmaszkos edzés, sem a kemény diéták nem segítettek. – Úgy éreztem magam harmincévesen, mint egy kifacsart felmosórongy. Most megváltozott minden, nem izzadom magam méltatlanra már az előadások alatt, nem kell már hajszárító sem, és a magassarkút sem kell levennem a színpadon. Sokkal jobb élet ez így – örvendezett Vera. – Valahol a duciság is testi fogyaték – tette hozzá. – Sok összetevője volt annak, hogy kés alá feküdtem, például hogy tisztelnem és szeretnem kell magamat annyira, hogy megteszem. (…) Mielőtt elaludtam, úgy csuktam le a szemem, hogy nem baj, ha meghalok, akkor ezt így akarta a Jóisten, de gondoltam, hogy nem fogok, mert annyi lelki dolog volt, ami miatt meghoztam ezt a döntést, hogy azt éreztem, ezzel nem lehet vége, de ha vége lesz, akkor nekem kövéren kell meghalnom.


Vera szerencsére a műtéte óta rengeteget fogyott és remekül érzi magát a bőrében. Mint mondja, jellemében is más lett. – Korábban olyan voltam, mint egy olasz mamma, ma is nagypofájú vagyok, de másképp élem meg a mindennapokat.

Az énekesnő hozzátette, most jó darabig elképzelhetetlennek tartja, hogy párkapcsolatban éljen, éppen ezért nem is törődik a külvilággal, inkább azzal, hogy új önmagát megismerje.

Újra show-műsorban szerepel

Vera a Sztárban sztár +1 kicsi, a Super TV2 zenés show-műsorában is részt vesz majd. A produkcióban a Sztárban sztár korábbi évadjainak énekesei és ismert gyermektehetségek külföldi előadóművészek bőrébe bújva szórakoztatják a közönséget. Tóth Vera  Farkas Zsoltival alkot egy párt a november 27-től futó műsorban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek