2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Extra

Túl szexi celeblányok – Fotók!

Bugyi nélkül, derékig felsliccelt ruhákban imádnak villantani a legszexibb celebek. Legutóbb Chrissy Teigen modell okozott kisebb botrányt a vörös szőnyegen, ugyanis a fotósoknak sikerült lefotózni legintimebb testrészét.

A modell ráadásul nemrég szült, ezért sokan úgy gondolták, hogy nem ez a legmegfelelőbb viselkedés egy fiatal kismama részéről. Chrissy végül elnézést kért a közösségi oldalán, ami sokkal inkább tűnt provokációnak, mint őszinte megbánásnak: „Elnézést, ha valakinek szellemi vagy fizikai sérülést okozott a vaginám” – írta.


Persze nem ő az első, aki túl szexi ruhában vagy bugyi nélkül jelenik meg. Rita Ora énekesnő és Bella Hadid modell piros csodában okozott izgalmat, míg Kendall Jenner még a csípőcsontját is megmutatta.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.

  • Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Hetvenhat évesen, a Pi világnapján hunyt el Stephen Hawking, minden idők egyik legkiválóbb elméleti fizikusa. Élete nagy részét egy gyógyíthatatlan betegsége miatt saját teste fogságában töltötte, ám elméje mindeközben csúcssebességgel szárnyalt.