EUR: 312,82 Ft
CHF: 261,27 Ft
2018. április 27., péntek
Zita

Extra

Kibékülhetett Hajdú és Sarka Kata

Ölelkezve és mosolyogva jelent meg Hajdú Péter és Sarka Kata tegnapelőtt egy hivatalos eseményen. A házassági válságban lévő sztárpár egész este felhőtlenül szórakozott, sőt a jelenlévők közül többen úgy gondolják, hogy sikerült túljutniuk a házassági válságukon.

Igazi kuriózumnak számító kiállításon vett részt Hajdú Péter és Sarka Kata. A hónapok óta külön élő házaspár a Gerbeaud-házba, a The Spirit of Hungaricum programsorozat részeként megrendezett Best of Herend című időszaki kiállítás megnyitójára volt hivatalos. Mindenki legnagyobb meglepetésére együtt érkeztek és hosszú órákat töltöttek egymás társaságában. Sokan tartottak tőle, hogy az este folyamán érezni lehet majd a feszültséget a néhai szerelmespár között, de a két hírességet rég nem lehetett annyira boldognak látni, mint ezen az estén.


SCS_1344
– Egész idő alatt együtt voltak, úgy tűnt, mintha nem lenne semmi problémájuk a házasságukkal. Kata egész este sugárzott a boldogságtól és Péternek is feltűnően jó kedve volt. Azon sem lennék meglepődve, ha hamarosan kibékülnének egymással – fejtette ki véleményét egy a párhoz közel álló ismerős.

SCS_1781

Péter és Kata nemcsak a több száz értékes tárgyat tartalmazó kiállításon, de a Hungaricum Pódiumon is jól szórakozott, ahol a kiállítássorozat ideje alatt mindennap a magyar kultúrát bemutató, különleges színpadi előadások várják az érdeklődőket.

Kapcsolódó Cikkek