2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Kibékülhetett Hajdú és Sarka Kata

Ölelkezve és mosolyogva jelent meg Hajdú Péter és Sarka Kata tegnapelőtt egy hivatalos eseményen. A házassági válságban lévő sztárpár egész este felhőtlenül szórakozott, sőt a jelenlévők közül többen úgy gondolják, hogy sikerült túljutniuk a házassági válságukon.

Igazi kuriózumnak számító kiállításon vett részt Hajdú Péter és Sarka Kata. A hónapok óta külön élő házaspár a Gerbeaud-házba, a The Spirit of Hungaricum programsorozat részeként megrendezett Best of Herend című időszaki kiállítás megnyitójára volt hivatalos. Mindenki legnagyobb meglepetésére együtt érkeztek és hosszú órákat töltöttek egymás társaságában. Sokan tartottak tőle, hogy az este folyamán érezni lehet majd a feszültséget a néhai szerelmespár között, de a két hírességet rég nem lehetett annyira boldognak látni, mint ezen az estén.


SCS_1344
– Egész idő alatt együtt voltak, úgy tűnt, mintha nem lenne semmi problémájuk a házasságukkal. Kata egész este sugárzott a boldogságtól és Péternek is feltűnően jó kedve volt. Azon sem lennék meglepődve, ha hamarosan kibékülnének egymással – fejtette ki véleményét egy a párhoz közel álló ismerős.

SCS_1781

Péter és Kata nemcsak a több száz értékes tárgyat tartalmazó kiállításon, de a Hungaricum Pódiumon is jól szórakozott, ahol a kiállítássorozat ideje alatt mindennap a magyar kultúrát bemutató, különleges színpadi előadások várják az érdeklődőket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.