EUR: 322,45 Ft
CHF: 279,79 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Extra

Kibékülhetett Hajdú és Sarka Kata

Ölelkezve és mosolyogva jelent meg Hajdú Péter és Sarka Kata tegnapelőtt egy hivatalos eseményen. A házassági válságban lévő sztárpár egész este felhőtlenül szórakozott, sőt a jelenlévők közül többen úgy gondolják, hogy sikerült túljutniuk a házassági válságukon.

Igazi kuriózumnak számító kiállításon vett részt Hajdú Péter és Sarka Kata. A hónapok óta külön élő házaspár a Gerbeaud-házba, a The Spirit of Hungaricum programsorozat részeként megrendezett Best of Herend című időszaki kiállítás megnyitójára volt hivatalos. Mindenki legnagyobb meglepetésére együtt érkeztek és hosszú órákat töltöttek egymás társaságában. Sokan tartottak tőle, hogy az este folyamán érezni lehet majd a feszültséget a néhai szerelmespár között, de a két hírességet rég nem lehetett annyira boldognak látni, mint ezen az estén.


SCS_1344
– Egész idő alatt együtt voltak, úgy tűnt, mintha nem lenne semmi problémájuk a házasságukkal. Kata egész este sugárzott a boldogságtól és Péternek is feltűnően jó kedve volt. Azon sem lennék meglepődve, ha hamarosan kibékülnének egymással – fejtette ki véleményét egy a párhoz közel álló ismerős.

SCS_1781

Péter és Kata nemcsak a több száz értékes tárgyat tartalmazó kiállításon, de a Hungaricum Pódiumon is jól szórakozott, ahol a kiállítássorozat ideje alatt mindennap a magyar kultúrát bemutató, különleges színpadi előadások várják az érdeklődőket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

  Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

  Műtétre készül és borzasztóan megviseli az injekciós hormonkezelés Vajna Timit. Andy Vajna felesége úgy döntött eljött az idő, hogy férjével közös gyermekük szülessen, de ez sok fájdalommal jár.

 • Benkő László: A betegségem után két énem lett

  Benkő László: A betegségem után két énem lett

  Benkő Lászlő, az Omega billentyűse gyógyulása óta még mindig jár pszichológushoz, hogy fel tudja dolgozni az elmúlt egy évet. A zenész a Lokálnak elárulta két énje lett: az egyik aki élvezi az életet és pozitívan látja a világot, viszont a másik Laci elkezdett félni a betegségektől.

 • Teljesen lecsúszott Locklear

  Teljesen lecsúszott Locklear

  Heather Lockleart hétfő este egy amerikai kórház pszichiátriájára szállították, mert saját édesanyját fojtogatni, édesapját pedig ütlegelni kezdte és öngyilkossággal fenyegetőzött.