2017. december 15., péntek
Valér

Sport

Újabb mesekönyv Öcsi bácsiról

 Az Alexandra Kiadó gondozásában megjelent a Puskás Ferenc gyerekkorát bemutató mesekönyvsorozat folytatása, a Puskás Öcsi – A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai című kötet második része.  

A Focista leszek én is! alcímmel megjelenő műben (amelynek szerzője Kemény Kristóf, illusztrátora pedig Mayer Tamás) a cseperedő Öcsi és barátai egyre több zsiványságban vesznek részt, és több olyan új szereplő is felbukkan a történetben, aki befolyással volt Puskás Ferenc pályafutására.

Kapcsolódó Cikkek

  • Rövidpályás úszó Eb: Hosszú a világcsúcs közelében

    Rövidpályás úszó Eb: Hosszú a világcsúcs közelében

    Hosszú Katinka nagyszerű teljesítménnyel, saját világcsúcsától kevesebb mint három tizeddel elmaradva nyerte meg a 100 méter vegyes előfutamait és jutott be az elődöntőbe a koppenhágai rövidpályás úszó Európa-bajnokság csütörtöki délelőtti programjában.

  • Koriközpont épül Budapest szívében

    Koriközpont épül Budapest szívében

    Nem oly régen még az volt a terv, hogy olimpiára is alkalmas velodrome-ot építenek a Millenáris kerékpárpályára. A tervekből azonban nem lett semmi, és már-már, kis túlzással, elrohad a magyar sport bölcsőjeként ismert ikonikus pálya, ám most kiderült, 43 milliárdos beruházással oda épül a Nemzeti Korcsolyázó Központ.