EUR: 311,03 Ft
CHF: 265,36 Ft
2018. március 17., szombat
Gertrúd, Patrik

Egyéb Győr

Újra halálcsoportba került az ETO

A futsal Bajnokok Ligájának elitkörében nagyon erős csoportba sorsolták a Rába ETO Győrt. A továbbjutás nehéz lesz, de a fiúk mindent megtesznek a sikerért.

A győriek a Bajnokok Ligájának csoportkörét százszázalékos eredménnyel zárták, így csoportelsőként jutottak be az elitkörbe. A sorsolás után kiderült, a csapatnak idén is igen erős ellenfelekkel kell majd megmérkőznie. Megkapták a portugál Sporting CP együttesét, az orosz Dinamo Moszkvát és a marosvásárhelyi City’us Tárgu Murest.


A győri futsalosok nagyon nehéz csoportba kerültek a BL elitkörében Fotó: O. Jakócs Péter

A győri futsalosok nagyon nehéz csoportba kerültek a BL elitkörében
Fotó: O. Jakócs Péter

A meccsekre november 22–27. között kerül sor, Portugáliában rendezik meg az összecsapásokat. Innen a csoportgyőztesek jutnak tovább az áprilisi Final Fourba. Az ellenfelekről érdemes tudni, hogy a Dinamo Moszkva a négy legjobb, kiemelt csapat egyikeként került össze az ETO-val. A Sportingban olasz és brazil légiósok is bűvölik a labdát, nagyon nehéz lesz ellenük, ráadásul hazai pályán játszanak majd. A City’us Tárgu Mures spanyol és portugál játékosokkal fut majd ki a csarnokba, ráadásul ők 2010 óta csak egyszer nem szerezték meg a román bajnokság aranyérmét.

Hasonló kemény csatákra számíthatnak Portugáliában a győri srácok Fotó: O. Jakócs Péter

Hasonló kemény csatákra számíthatnak Portugáliában a győri srácok
Fotó: O. Jakócs Péter

Dr. Drucskó Zoltán a sorsolást megismerve elmondta: a Dinamo Moszkvát és a Sportingot mindenképpen szerették volna elkerülni, ám megkapták őket, így tavaly után ismét is a halálcsoportba került a csapat. Kiemelte, nem kirándulni mennek Portugáliába, a zöld-fehérek mindent megtesznek majd a továbbjutásért.


Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.