EUR: 302,60 Ft
CHF: 266,01 Ft
2017. augusztus 24., csütörtök
Bertalan

Egyéb Győr

Újra halálcsoportba került az ETO

A futsal Bajnokok Ligájának elitkörében nagyon erős csoportba sorsolták a Rába ETO Győrt. A továbbjutás nehéz lesz, de a fiúk mindent megtesznek a sikerért.

A győriek a Bajnokok Ligájának csoportkörét százszázalékos eredménnyel zárták, így csoportelsőként jutottak be az elitkörbe. A sorsolás után kiderült, a csapatnak idén is igen erős ellenfelekkel kell majd megmérkőznie. Megkapták a portugál Sporting CP együttesét, az orosz Dinamo Moszkvát és a marosvásárhelyi City’us Tárgu Murest.

A győri futsalosok nagyon nehéz csoportba kerültek a BL elitkörében Fotó: O. Jakócs Péter

A győri futsalosok nagyon nehéz csoportba kerültek a BL elitkörében
Fotó: O. Jakócs Péter

A meccsekre november 22–27. között kerül sor, Portugáliában rendezik meg az összecsapásokat. Innen a csoportgyőztesek jutnak tovább az áprilisi Final Fourba. Az ellenfelekről érdemes tudni, hogy a Dinamo Moszkva a négy legjobb, kiemelt csapat egyikeként került össze az ETO-val. A Sportingban olasz és brazil légiósok is bűvölik a labdát, nagyon nehéz lesz ellenük, ráadásul hazai pályán játszanak majd. A City’us Tárgu Mures spanyol és portugál játékosokkal fut majd ki a csarnokba, ráadásul ők 2010 óta csak egyszer nem szerezték meg a román bajnokság aranyérmét.

Hasonló kemény csatákra számíthatnak Portugáliában a győri srácok Fotó: O. Jakócs Péter

Hasonló kemény csatákra számíthatnak Portugáliában a győri srácok
Fotó: O. Jakócs Péter

Dr. Drucskó Zoltán a sorsolást megismerve elmondta: a Dinamo Moszkvát és a Sportingot mindenképpen szerették volna elkerülni, ám megkapták őket, így tavaly után ismét is a halálcsoportba került a csapat. Kiemelte, nem kirándulni mennek Portugáliába, a zöld-fehérek mindent megtesznek majd a továbbjutásért.

Kapcsolódó Cikkek

 • Bezárta kapuit a művésztelep

  Bezárta kapuit a művésztelep

  Több mint negyed évszázados állandóság jellemzi az idén 26. alkalommal megrendezett GébArt Zalaegerszegi Nemzetközi Művésztelepet.

 • Feltörekvő fakó

  Feltörekvő fakó

  Az első számú csapat mellett a második együttes, a “fakó” is említésre méltó teljesítményt nyújt a DUE DSE asztalitenisz egyesületében.

 • Elkezdődött az idei fesztivál!

  Elkezdődött az idei fesztivál!

  Augusztus 19-én este megkezdődött Kecskemét legnagyobb múlttal rendelkező, egyben legrangosabb fesztiválja, a Hírös Hét Fesztivál. Az 1934-ben alapított fesztivál idei mottója: „Hagyománytisztelet és modern szellemiség”.