EUR: 309,01 Ft
CHF: 284,99 Ft
2017. június 23., péntek
Zoltán

Egyéb Hódmezővásárhely

Ünnepi pontvadászat

Nyolcórás kosárlabdázással tisztelegtek az 1956-os hősök előtt a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolában.

A megmozdulásra Vásárhely iskoláiból érkeztek diákok. A Szent István Általános Iskolából, a Varga Tamás Általános Iskolából, a Németh László Gimnáziumból és Általános Iskolából, valamint a Bethlen Gábor Református Gimnáziumból egy-egy csapat vett részt, míg a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola két csapattal képviseltette magát.

A sporteseményen több mint száz gyerek pattogtatta a labdát.

A sporteseményen több mint száz gyerek pattogtatta a labdát.

A nyolcórás kosarazásnak az volt a legfőbb üzenete, hogy nem muszáj mindenben a tárgyi nyereményt látni, ennél sokkal fontosabb az összetartás, a csapatmunka, az együtt gondolkodás. A közösen megszerzett élmények örökre a gyerekekkel maradnak, míg az érmek, kupák egy idő után elveszítik értéküket.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Lázár: Komoly felelősség a V4 elnökség

  Magyarországnak komoly felelőssége van abban, hogy jól jelenítse meg a visegrádi négyek (V4) érdekeit – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

 • Küzdelmek a tatamin

  Küzdelmek a tatamin

  Az Érdi Kyokushin Karate Sport Egyesület 1986 óta van jelen Érd sportéletében, 2005 óta önálló sportegyesületként működik.

 • Parlagfűirtás polgárőrökkel

  Parlagfűirtás polgárőrökkel

  A parlagfű elleni védekezés céljából Polgárőr Parlagfű Teszedd elnevezésű programot indított útjára az Országos Polgárőr Szövetség.

 • Ünnepi diplomaosztók

  Ünnepi diplomaosztók

  Az idei diplomaosztó ünnepségek keretében 3600 végzős veheti át oklevelét a következő hetekben a Debreceni Egyetemen.