2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Egyéb Hódmezővásárhely

Ünnepi pontvadászat

Nyolcórás kosárlabdázással tisztelegtek az 1956-os hősök előtt a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolában.

A megmozdulásra Vásárhely iskoláiból érkeztek diákok. A Szent István Általános Iskolából, a Varga Tamás Általános Iskolából, a Németh László Gimnáziumból és Általános Iskolából, valamint a Bethlen Gábor Református Gimnáziumból egy-egy csapat vett részt, míg a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola két csapattal képviseltette magát.

A sporteseményen több mint száz gyerek pattogtatta a labdát.

A sporteseményen több mint száz gyerek pattogtatta a labdát.

A nyolcórás kosarazásnak az volt a legfőbb üzenete, hogy nem muszáj mindenben a tárgyi nyereményt látni, ennél sokkal fontosabb az összetartás, a csapatmunka, az együtt gondolkodás. A közösen megszerzett élmények örökre a gyerekekkel maradnak, míg az érmek, kupák egy idő után elveszítik értéküket.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Képregények a Dürer Kertben

    Képregények a Dürer Kertben

    A Magyar Képregény Szövetség immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg az ország legnagyobb képregényes rendezvényét a Dürer Kertben.

  • Ovisok versenyeztek

    Ovisok versenyeztek

    Tizenkilenc óvoda gyermekei versenyeztek egymással a Csokor utcai óvodában. A napokban 23. alkalommal rendezték meg ugyanis az Ovi Kupát, amelyen idén közel 230 gyerkőc vett részt.