2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb Hódmezővásárhely

Ünnepi pontvadászat

Nyolcórás kosárlabdázással tisztelegtek az 1956-os hősök előtt a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolában.

A megmozdulásra Vásárhely iskoláiból érkeztek diákok. A Szent István Általános Iskolából, a Varga Tamás Általános Iskolából, a Németh László Gimnáziumból és Általános Iskolából, valamint a Bethlen Gábor Református Gimnáziumból egy-egy csapat vett részt, míg a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola két csapattal képviseltette magát.

A sporteseményen több mint száz gyerek pattogtatta a labdát.

A sporteseményen több mint száz gyerek pattogtatta a labdát.

A nyolcórás kosarazásnak az volt a legfőbb üzenete, hogy nem muszáj mindenben a tárgyi nyereményt látni, ennél sokkal fontosabb az összetartás, a csapatmunka, az együtt gondolkodás. A közösen megszerzett élmények örökre a gyerekekkel maradnak, míg az érmek, kupák egy idő után elveszítik értéküket.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.