2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Egyéb Hódmezővásárhely

Ünnepi pontvadászat

Nyolcórás kosárlabdázással tisztelegtek az 1956-os hősök előtt a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolában.

A megmozdulásra Vásárhely iskoláiból érkeztek diákok. A Szent István Általános Iskolából, a Varga Tamás Általános Iskolából, a Németh László Gimnáziumból és Általános Iskolából, valamint a Bethlen Gábor Református Gimnáziumból egy-egy csapat vett részt, míg a Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola két csapattal képviseltette magát.

A sporteseményen több mint száz gyerek pattogtatta a labdát.

A sporteseményen több mint száz gyerek pattogtatta a labdát.

A nyolcórás kosarazásnak az volt a legfőbb üzenete, hogy nem muszáj mindenben a tárgyi nyereményt látni, ennél sokkal fontosabb az összetartás, a csapatmunka, az együtt gondolkodás. A közösen megszerzett élmények örökre a gyerekekkel maradnak, míg az érmek, kupák egy idő után elveszítik értéküket.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.