2017. december 11., hétfő
Árpád, Árpádina

Külföld

Útközben kinyílik a Toyota ajtaja

Újabb komoly hiba miatt kell visszahívni egy Toyota-modellt. Kiderült, hogy a Sienna oldalsó ajtaja menet közben kinyílhat, ezért 744 ezer autót hív vissza a gyártó.

A Toyota közleménye szerint az intézkedés a 2011 és 2016 között gyártott modelleket érinti.

A cég szerint fennáll annak a veszélye, hogy egyes autóknál menet közben kinyílhat az ajtó, ami személyi sérülést okozhat.

A Toyota májusban 1,58 millió, 2006 és 2011 között gyártott autóját hívta vissza ellenőrzésre az Egyesült Államokban légzsákprobléma miatt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Zátonyra futott egy komp Calais-nál

  Zátonyra futott egy komp Calais-nál

  Kavicszátonyra futott vasárnap délután egy angol komp Calais francia kikötővárosnál; a fedélzetén lévő 313 utasnak nem esett baja – közölték az illetékes hatóságok.

 • Elárvereztek egy teljes falut

  Elárvereztek egy teljes falut

  Elárvereztek egy német falut, az egyetlen licitálónak 140 ezer eurót (mintegy 43 millió forintot) ért meg az Alwine nevű település.

 • A szakértő szerint igen kicsi az esély új szavazásra a Brexitről

  A szakértő szerint igen kicsi az esély új szavazásra a Brexitről

  A nehézkesen haladó tárgyalások ellenére kicsi az esély arra, hogy új szavazást tartsanak az Egyesült Királyságban az uniós kiválásról – mondta Gálik Zoltán, a Corvinus Egyetem docense az M1 aktuális csatornán vasárnap azzal kapcsolatban, hogy pénteken előzetes megállapodás született a kiválás legfontosabb feltételeiről.