EUR: 308,63 Ft
CHF: 267,47 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Egyéb IV.kerület

Vasárnap nyit a karácsonyi vásár

Karácsonyi vásár Alleé (Fotó: Máté Krisztián)

Karácsonyi vásár Alleé (Fotó: Máté Krisztián)

Hihetetlen, de lassan újra itt a karácsony. És természetesen az újpesti karácsonyi vásár.

Mint az az önkormányzat tájékoztatásából kiderül, az előző évekhez hasonlóan idén is négy hétig tart majd, november 27-én nyit a Szent István téren. A rengeteg érdekes áru mellett a három decemberi adventi hétvégén ünnepi koncertekkel is várják az újpestieket. És ahogy az már megszokott, természetesen a gyerekek sem fognak unatkozni. Kézműves-foglalkozások, mesék, játékok veszik majd birtokba a templomkertet, és újra megnyitja kapuját a Meseváros és az ingyenes jégpálya is.

Kapcsolódó Cikkek

  • 710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    A sajókazai Radvánszky-kastélyban igazgatói értekezlettel egybekötött tanévnyitót tartottak, ahol jelentős mértékű fejlesztéseket jelentettek be. A rendezvényen Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának tagja elmondta, hogy a kormány 2010-től 2017-ig 572 milliárd forinttal költött többet oktatási célokra, mint a korábbi kormányok.

  • Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Az idén már második alkalommal rendezte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Alisca Katasztrófavédelmi Országos Íjászversenyt a Szekszárdhoz közeli Sötétvölgyben, ahol a katasztrófavédelem mellett a rendőrségtől, a büntetés-végrehajtástól, a vízügytől és az országgyűlési őrségtől is érkeztek versenyzők.