EUR: 325,43 Ft
CHF: 279,76 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb IV.kerület

Vasárnap nyit a karácsonyi vásár

Karácsonyi vásár Alleé (Fotó: Máté Krisztián)

Karácsonyi vásár Alleé (Fotó: Máté Krisztián)

Hihetetlen, de lassan újra itt a karácsony. És természetesen az újpesti karácsonyi vásár.

Mint az az önkormányzat tájékoztatásából kiderül, az előző évekhez hasonlóan idén is négy hétig tart majd, november 27-én nyit a Szent István téren. A rengeteg érdekes áru mellett a három decemberi adventi hétvégén ünnepi koncertekkel is várják az újpestieket. És ahogy az már megszokott, természetesen a gyerekek sem fognak unatkozni. Kézműves-foglalkozások, mesék, játékok veszik majd birtokba a templomkertet, és újra megnyitja kapuját a Meseváros és az ingyenes jégpálya is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.