2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb IV.kerület

Vasárnap nyit a karácsonyi vásár

Karácsonyi vásár Alleé (Fotó: Máté Krisztián)

Karácsonyi vásár Alleé (Fotó: Máté Krisztián)

Hihetetlen, de lassan újra itt a karácsony. És természetesen az újpesti karácsonyi vásár.

Mint az az önkormányzat tájékoztatásából kiderül, az előző évekhez hasonlóan idén is négy hétig tart majd, november 27-én nyit a Szent István téren. A rengeteg érdekes áru mellett a három decemberi adventi hétvégén ünnepi koncertekkel is várják az újpestieket. És ahogy az már megszokott, természetesen a gyerekek sem fognak unatkozni. Kézműves-foglalkozások, mesék, játékok veszik majd birtokba a templomkertet, és újra megnyitja kapuját a Meseváros és az ingyenes jégpálya is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.