EUR: 313,08 Ft
CHF: 267,32 Ft
2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb XVII.kerület XIX.kerület

Viszlát, gyermekkor, jöhetnek a junior sikerek!

Verhetetlennek bizonyult a gyermekek korosztályában Benkő Regina. A rákosmenti lány a gyermekfitnesz világbajnokságok történetének mind a hét eddigi kiírását megnyerte, októberben a kontinensbajnoki cím is hozzá került.

Jövőre már a juniorok között versenyez, ami a gimnáziumi élet kezdete miatt is több energiát emészt fel, de továbbra is nagyon élvezi.


– Sokkal nehezebb volt a felkészülés erre az Európa-bajnokságra, mint a korábbi világversenyekre, ugyanis most kezdtem ősszel a gimnáziumot a belvárosban, és többet kell tanulnom és utaznom is a suli miatt. Fárasztó volt, mert az edzésmennyiségből egyáltalán nem vettünk vissza, inkább alvásból lett kevesebb – vázolta fel, hogyan szerezte meg újabb kontinensbajnoki címét a tizenöt esztendős Benkő Regina, aki szerint még a mezőny is erősödött, igaz, most, hogy túl van rajta, már nem is kell ezzel foglalkozni. Jövőre korából fakadóan már kilép a gyerekversenyekből és juniorként lép színpadra.

IMG_2691 x

Regina erőben is verte a mezőnyt

– Nagy ugrás lesz, de már most készülünk rá. Itt már sokkal jobban nézik a testet, nem csak a produkciót. Már most több a súlyzós edzés, ami nem baj, azt is szeretem. Továbbra is ugyanúgy készülünk, edzőmmel közösen választunk zenét és ruhát. A 2017-es programot még nem tudom pontosan, az biztos, hogy jövőre is lesznek világversenyek, amelyekre már év elején elkezdjük a célirányos felkészülést.


IMG_2705 x

Nem volt ellenfele gyerekként

Az Üllői úti Johnny Fitneszben készülő Regina hétszeres gyermekvilágbajnoknak mondhatja magát. A Nemzetközi Fitnesz Szövetség 2010-ben rendezte az első gyermekfitnesz vb-t, amelyet már akkor is megnyert Regina, és ezt minden nyáron megismételte. Nem csoda, ha folytatni kívánja a jó szériát.

– Imádom ezt a sportot és csinálnám, amíg lehet. Konkrétan nincsenek távlati céljaim, amíg élvezem és van hozzá energiám, csinálom.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.