EUR: 325,68 Ft
CHF: 279,69 Ft
2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Egyéb III.kerület

Vonaton érkezik a Lajos utcába a Mikulás

A Lajos utcába december 4-én 16 órakor érkezik a Mikulás, méghozzá kisvonaton, amelyre természetesen a gyerekek is felszállhatnak. A meglepetésről és az ajándékokról ezúttal is Szívós Márta, a Testnek-Léleknek Titkai Szalon vezetője gondoskodik.

– Az elmúlt években jó kis közösség alakult ki a szalonunk körül. A Mikulás vonaton érkezik, megutaztatja a piciket, azután a teraszunkon látjuk vendégül őket. Ennek az örömünnepnek mindenki a részese akar lenni, a vendégeink is ajánlanak fel ajándékokat, például egy kétszer egy méteres mézeskalácscsodát és sok-sok apróságot. A Mikulás-ünnep nekünk is óriási élmény, hiszen látjuk a gyerekek boldogságát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.