EUR: 313,08 Ft
CHF: 267,32 Ft
2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb III.kerület

Vonaton érkezik a Lajos utcába a Mikulás

A Lajos utcába december 4-én 16 órakor érkezik a Mikulás, méghozzá kisvonaton, amelyre természetesen a gyerekek is felszállhatnak. A meglepetésről és az ajándékokról ezúttal is Szívós Márta, a Testnek-Léleknek Titkai Szalon vezetője gondoskodik.

– Az elmúlt években jó kis közösség alakult ki a szalonunk körül. A Mikulás vonaton érkezik, megutaztatja a piciket, azután a teraszunkon látjuk vendégül őket. Ennek az örömünnepnek mindenki a részese akar lenni, a vendégeink is ajánlanak fel ajándékokat, például egy kétszer egy méteres mézeskalácscsodát és sok-sok apróságot. A Mikulás-ünnep nekünk is óriási élmény, hiszen látjuk a gyerekek boldogságát.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.