2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Belföld

Záróvonal átlépése miatt bukott le egy körözött férfi

Közlekedési szabálysértés miatt bukott le egy körözött férfi a fővárosban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon kedden.

Azt írták, a terézvárosi járőrök a VI. kerületben, az Andrássy úton figyeltek fel egy szabálytalanul közlekedő – a záróvonalat átlépve megforduló – autósra. A rendőrök igazoltatták a sofőrt és két utasát, majd megállapították, hogy az egyik férfi ellen korábban tíz körözést adtak ki lopás és orgazdaság bűntett, valamint ittas járművezetés szabálysértés miatt.

A 28 éves cigándi férfit kihallgatását követően a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték, ahol megkezdte jogerős büntetésének letöltését – olvasható a közleményben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elképesztő az emberek bizalma

  Elképesztő az emberek bizalma

  Ez az év az önkéntes nyugdíjpénztáraknál és az egészségpénztáraknál leginkább a tagokról szólt. A pénztártagok egyértelművé tették, hogy rendkívül megbízhatónak tartják az egészségmegőrzésükhöz és az anyagilag biztos nyugdíjas éveikhez kulcsfontosságú pénztári megoldásokat.

 • Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

  Sárosdi Lilla férje: Havas egy állat!

  Schilling Árpád teljes mellszélességgel kiáll Havas Henrik áldozatai mellett. A rendező a Lokálnak elmondta, a szexuális zaklatás minden formáját elítéli, aki így bánik a nőkkel, annak a bíróságon a helye, ahogy szerinte Havasnak is.

 • Eső, zápor, havas eső és hó is lehet csütörtökön

  Eső, zápor, havas eső és hó is lehet csütörtökön

  Éjszaka keleten is csökken a felhőzet, majd főként a középső és a keleti országrészben alacsonyszintű felhőzet képződik, valamint hajnalban nyugaton növekszik, vastagszik a felhőzet, néhol kisebb eső, északkeleten havas eső, hó előfordulhat.