2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb Zalaegerszeg

A gyerekek még látják az angyalokat

Tényleg léteznek angyalok, vagy csak a beléjük vetett hit az, ami élővé, olykor láthatóvá teszi őket? Van elképzelésünk az angyalokról, konkrét ábrázolásokat is láthatunk róluk, ám kevesen vannak, akik személyesen és tudatosan is megtapasztalták volna létezésüket.

Ferencz Ildikó szellem-lélekgyógyász, médium tapasztalatai szerint igenis léteznek angyalok, sőt, mellettünk vannak.


– Hogy kell elképzelnünk az angyalokat?

– Az angyalok világa egy számunkra távoli, s mégis közeli világ. Évezredek óta léteznek körülöttünk, segítenek nekünk felsőbb szinteken, energetikai szinteken, hiszen tiszta, fényes, szeretetteli energiákról van szó, jóval a mi energiarezgésünk s a Föld energiarezgése felett állnak, így hatalmas, gyönyörű, színes, fényes szeretetenergiát képviselnek. A földi ember számára mindez nem látható érzékszervekkel, ám a gyermekek többsége érzi, megtapasztalhatja az isteni szintet, ahonnan egykor ők s mi is jöttünk.


– Miért fogékonyabbak a gyermekek ezekre az angyali megtapasztalásokra?

Az angyalok feladata a hívők védelme, különösen a gyermekeké Fotó: Inhof András

Az angyalok feladata a hívők védelme, különösen a gyermekeké
Fotó: Inhof András

– Tiszták, a felnőttektől eltérően, hiszen annyi szomorúság, fájdalom nincs a kis lelkükben, így sokkal fogékonyabbak ezekre a lágy, kifinomult rezgésekre, amiket az angyalok képviselnek. Az angyalok szeretik a gyermekeket, a mosolyt, a kacajukat, a vidámságot, s mindazt az őszinteséget, amivel ők élnek idelent a Földön. A tisztaság, amit egy-egy gyermeki szív képvisel, közeli ahhoz az energiához, amit odafent éltünk. A felnőttek sok terhet hordoznak, ezért álmokban találkozhatunk angyali üzenettel, akkor, amikor pihen a tudat, nincs gondolat, tisztábbak, nyugodtabbak vagyunk. Hatéves korig mind a harmadik szem, mind a koronacsakra a fejünk tetején jóval nyitottabb, így addig egészen biztos sok kisgyermek számol be segítőivel, angyallal való találkozásról. Ne ijedjen meg a szülő! Elsősorban őrangyalaikat látják az apróságok, de egy-egy másfajta szellemi megnyilvánulás is megmutatkozhat számukra, akár elhunyt hozzátartozó, korábban elhunyt gyermek-szellemi energiák, akikről játszótársként, barátként számolnak be gyermekeink. Hagyjuk, fogadjuk el, hogy ők léteznek, s próbáljuk meg segíteni őket azzal, hogy nem hallgattatjuk el őket, hiszen ezek a segítő angyalok egy életen át támogatják gyermekeinket. Így majd felnőttként sokkal tisztább, szeretetteljesebb, sikeresebb, boldogabb utat biztosíthatnak számukra, ha nem elzárkózással reagálunk ezekre a megtapasztalásokra. Hatéves kor után a földi kötöttségek, elvárások, elvonják a figyelmet szellemi barátaikról, de attól ők ott vannak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.