EUR: 325,82 Ft
CHF: 279,99 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Egyéb IV.kerület

A legjobbak között az újpesti vásár

December elején sorra nyíltak az országban a karácsonyi vásárok. Az utitars.cofeblog olvasói pedig már meg is szavazták, melyek a legjobbak. Kerületünk karácsonyi vására, a Szent István téri kavalkád az előkelő harmadik helyen végzett.

Az olvasók szerint az újpesti karácsonyi vásárt csak a Vörösmarty téren és a Szent István-bazilika előtti karácsonyi vásár előzi meg a rangsorban. Az értékelés szerint nagyszerű hangulatot ad a vásárnak, hogy kis faházakból lehet teát, kézműves csetreszeket, apró ajándékokat vásárolni. Kiemelik, hogy a belvárosinál barátságosabb áron kóstolható a forralt bor, a kürtőskalács vagy épp a kenyérlángos. A téren felállított meseváros igazi gyermekbirodalom, hétvégente pedig különböző programok és koncertek szórakoztatják a kicsiket és a nagyokat.


Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.