2018. március 23., péntek
Emőke

Egyéb IV.kerület

A legjobbak között az újpesti vásár

December elején sorra nyíltak az országban a karácsonyi vásárok. Az utitars.cofeblog olvasói pedig már meg is szavazták, melyek a legjobbak. Kerületünk karácsonyi vására, a Szent István téri kavalkád az előkelő harmadik helyen végzett.

Az olvasók szerint az újpesti karácsonyi vásárt csak a Vörösmarty téren és a Szent István-bazilika előtti karácsonyi vásár előzi meg a rangsorban. Az értékelés szerint nagyszerű hangulatot ad a vásárnak, hogy kis faházakból lehet teát, kézműves csetreszeket, apró ajándékokat vásárolni. Kiemelik, hogy a belvárosinál barátságosabb áron kóstolható a forralt bor, a kürtőskalács vagy épp a kenyérlángos. A téren felállított meseváros igazi gyermekbirodalom, hétvégente pedig különböző programok és koncertek szórakoztatják a kicsiket és a nagyokat.


Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.