2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb Szekszárd

A megyei Prima díjasokat és az év vállalkozóit köszöntötték

Dr. Kovács Antal olimpiai és világbajnok cselgáncsozó, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója, Böde Dániel válogatott labdarúgó és a Tücsök Zenés Színpad kapta idén a megyei Prima Díjat, amelyet a VOSZ Tolna megyei szervezetének szerda esti gáláján adtak át a Babits Mihály Kulturális Központban.

Itt osztották ki Az Év Tolna Megyei Vállalkozója díjakat is, amelyeket Friedmann Tamás, Kovácsné Pach Magdolna, Mezei Mihály, Piri Lajosné és Vizdár Zsoltné Spirk Judit vehetett át. A gálán köszöntötték az Országos Év Vállalkozója Díj Tolna megyei jelöltjeit is: Barta Józsefet, Nádasdi Józsefet és Takler Ferencet, illetve itt hirdették ki az idei közönségdíjast, ezt az elismerést Bacsmai László vehette át.


Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.