EUR: 325,61 Ft
CHF: 279,96 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Egyéb Szekszárd

A megyei Prima díjasokat és az év vállalkozóit köszöntötték

Dr. Kovács Antal olimpiai és világbajnok cselgáncsozó, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója, Böde Dániel válogatott labdarúgó és a Tücsök Zenés Színpad kapta idén a megyei Prima Díjat, amelyet a VOSZ Tolna megyei szervezetének szerda esti gáláján adtak át a Babits Mihály Kulturális Központban.

Itt osztották ki Az Év Tolna Megyei Vállalkozója díjakat is, amelyeket Friedmann Tamás, Kovácsné Pach Magdolna, Mezei Mihály, Piri Lajosné és Vizdár Zsoltné Spirk Judit vehetett át. A gálán köszöntötték az Országos Év Vállalkozója Díj Tolna megyei jelöltjeit is: Barta Józsefet, Nádasdi Józsefet és Takler Ferencet, illetve itt hirdették ki az idei közönségdíjast, ezt az elismerést Bacsmai László vehette át.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.