EUR: 326,11 Ft
CHF: 280,72 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb Debrecen

A sportolók is adományoznak

Második alkalommal hirdetett karácsonyi adománygyűjtő akciót a Debreceni Karitatív Testület. A 17 egyesületet tömörítő szervezet sajtótájékoztatóján Balogh Barnabás elnök és a társelnök, Széles Diána alpolgármester mellett több sportoló is megjelent, mert a debreceni sportegyesületek is csatlakoztak az akcióhoz.

Jelen volt Dombi Tibor, a DVSC legendás futballistája, aki szerint adni sokkal felemelőbb érzés, mint kapni. Sirián Szederke, a DVSC TVP kézilabdázója maga is szívesen segít, ezért örömmel vesz részt az akcióban. Ugyancsak nagy sikert vár a kezdeményezéstől Kállay Márk, a Debreceni Vízilabda Sportegyesület játékosa.


Az adományozók

Az adományozók

Vaszjunyin Artyom, a DHK jégkorongozója reméli, hogy mint 2015-ben, idén is kevés lesz az elhelyezett tárolódoboz az adományoknak. Molnár András, a DEAC Kamilla Gyógyfürdő kosárlabdázója pedig úgy gondolja, hogy a sport alkalmas arra, hogy az adakozásra is megtanítson. Széles Diána alpolgármester elmondta: tavaly háromezer adományt sikerült összegyűjteni, idén szeretnének minimum ennyit eljuttatni a rászorulóknak.

Dombi Tibor, a DVSC egyik legendás játékosa is segíti az adománygyűjtést

Dombi Tibor, a DVSC egyik legendás játékosa is segíti az adománygyűjtést

Kapcsolódó Cikkek

 • Kocsis: Már a nyár végén jöhet a “Soros-adó”

  Kocsis: Már a nyár végén jöhet a “Soros-adó”

  Már a nyár végén hatályba léphetnek a bevándorlási különadót, az úgynevezett “Soros-adót” tartalmazó rendelkezések – nyilatkozta Kocsis Máté, a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője hétfőn az MTI-nek.

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.