EUR: 313,08 Ft
CHF: 267,32 Ft
2018. március 23., péntek
Emőke

Egyéb Debrecen

A sportolók is adományoznak

Második alkalommal hirdetett karácsonyi adománygyűjtő akciót a Debreceni Karitatív Testület. A 17 egyesületet tömörítő szervezet sajtótájékoztatóján Balogh Barnabás elnök és a társelnök, Széles Diána alpolgármester mellett több sportoló is megjelent, mert a debreceni sportegyesületek is csatlakoztak az akcióhoz.

Jelen volt Dombi Tibor, a DVSC legendás futballistája, aki szerint adni sokkal felemelőbb érzés, mint kapni. Sirián Szederke, a DVSC TVP kézilabdázója maga is szívesen segít, ezért örömmel vesz részt az akcióban. Ugyancsak nagy sikert vár a kezdeményezéstől Kállay Márk, a Debreceni Vízilabda Sportegyesület játékosa.


Az adományozók

Az adományozók

Vaszjunyin Artyom, a DHK jégkorongozója reméli, hogy mint 2015-ben, idén is kevés lesz az elhelyezett tárolódoboz az adományoknak. Molnár András, a DEAC Kamilla Gyógyfürdő kosárlabdázója pedig úgy gondolja, hogy a sport alkalmas arra, hogy az adakozásra is megtanítson. Széles Diána alpolgármester elmondta: tavaly háromezer adományt sikerült összegyűjteni, idén szeretnének minimum ennyit eljuttatni a rászorulóknak.

Dombi Tibor, a DVSC egyik legendás játékosa is segíti az adománygyűjtést

Dombi Tibor, a DVSC egyik legendás játékosa is segíti az adománygyűjtést

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.