2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb Debrecen

A sportolók is adományoznak

Második alkalommal hirdetett karácsonyi adománygyűjtő akciót a Debreceni Karitatív Testület. A 17 egyesületet tömörítő szervezet sajtótájékoztatóján Balogh Barnabás elnök és a társelnök, Széles Diána alpolgármester mellett több sportoló is megjelent, mert a debreceni sportegyesületek is csatlakoztak az akcióhoz.

Jelen volt Dombi Tibor, a DVSC legendás futballistája, aki szerint adni sokkal felemelőbb érzés, mint kapni. Sirián Szederke, a DVSC TVP kézilabdázója maga is szívesen segít, ezért örömmel vesz részt az akcióban. Ugyancsak nagy sikert vár a kezdeményezéstől Kállay Márk, a Debreceni Vízilabda Sportegyesület játékosa.


Az adományozók

Az adományozók

Vaszjunyin Artyom, a DHK jégkorongozója reméli, hogy mint 2015-ben, idén is kevés lesz az elhelyezett tárolódoboz az adományoknak. Molnár András, a DEAC Kamilla Gyógyfürdő kosárlabdázója pedig úgy gondolja, hogy a sport alkalmas arra, hogy az adakozásra is megtanítson. Széles Diána alpolgármester elmondta: tavaly háromezer adományt sikerült összegyűjteni, idén szeretnének minimum ennyit eljuttatni a rászorulóknak.

Dombi Tibor, a DVSC egyik legendás játékosa is segíti az adománygyűjtést

Dombi Tibor, a DVSC egyik legendás játékosa is segíti az adománygyűjtést

Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.