EUR: 309,99 Ft
CHF: 267,72 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Egyéb Debrecen

A sportolók is adományoznak

Második alkalommal hirdetett karácsonyi adománygyűjtő akciót a Debreceni Karitatív Testület. A 17 egyesületet tömörítő szervezet sajtótájékoztatóján Balogh Barnabás elnök és a társelnök, Széles Diána alpolgármester mellett több sportoló is megjelent, mert a debreceni sportegyesületek is csatlakoztak az akcióhoz.

Jelen volt Dombi Tibor, a DVSC legendás futballistája, aki szerint adni sokkal felemelőbb érzés, mint kapni. Sirián Szederke, a DVSC TVP kézilabdázója maga is szívesen segít, ezért örömmel vesz részt az akcióban. Ugyancsak nagy sikert vár a kezdeményezéstől Kállay Márk, a Debreceni Vízilabda Sportegyesület játékosa.

Az adományozók

Az adományozók

Vaszjunyin Artyom, a DHK jégkorongozója reméli, hogy mint 2015-ben, idén is kevés lesz az elhelyezett tárolódoboz az adományoknak. Molnár András, a DEAC Kamilla Gyógyfürdő kosárlabdázója pedig úgy gondolja, hogy a sport alkalmas arra, hogy az adakozásra is megtanítson. Széles Diána alpolgármester elmondta: tavaly háromezer adományt sikerült összegyűjteni, idén szeretnének minimum ennyit eljuttatni a rászorulóknak.

Dombi Tibor, a DVSC egyik legendás játékosa is segíti az adománygyűjtést

Dombi Tibor, a DVSC egyik legendás játékosa is segíti az adománygyűjtést

Kapcsolódó Cikkek