EUR: 311,03 Ft
CHF: 265,36 Ft
2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb IX.kerület

Adjon sportszert a beteg gyerekeknek!

A II. sz. Tűzoltó utcai Gyermekklinikán több mint 125 éve kezelik a daganatos és leukémiás gyermekeket. A Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda csapata idén karácsonykor ellátogat az ott fekvő daganatos és leukémiás gyermekekhez, hogy átadja a saját kezdeményezésében gyűjtött sportszereket.

Sports and Games ArrangementA szervezet szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy mekkora felelősséggel és áldozattal jár a súlyos betegségben szenvedő gyermekek ápolása. A sporteszközök gyűjtésével szeretnének támogatást nyújtani a szülőknek és a gyermekeknek a gyógyuláshoz vezető úton. A Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda munkatársai úgy gondolják, a kórházi ellátás mellett a lelket is gyógyítani kell, ezáltal gyógyulnak a fizikai betegségek is, és ebben segít a sport. Bíznak abban, hogy boldoggá teszik a gyermekeket az onkológiai osztályon tartott mini „sportágválasztóval” és a sporteszközök átadásával. A kis betegek az év minden szakaszában nagyon örülnek az ajándékoknak, de ilyenkor, karácsony előtt még inkább, hiszen kellemesebbé tehetik a kórházban töltött napokat. A már nem használt sportszereket és sporteszközöket december 13-ig (munkanapokon 8–17 óra között) a Nagy Sportágválasztó Szervező Irodában (Merkapt Sportközpont, X. kerület, Maglódi út 12/A) lehet leadni.


Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.