2018. március 23., péntek
Emőke

Egyéb Veszprém

Adományokkal segíthet a rászorulókon

December 17–18-án nagyszabású karácsonyi adománygyűjtő akciót szerveznek a Balaton Plaza parkolójában. A veszprémiek ruhákkal, cipőkkel, tisztálkodószerekkel és gyerekjátékokkal segíthetnek a rászorulókon.

Második alkalommal szervez karácsonyi ruhagyűjtési akciót a Veszprémi Lions Klub és a Szövetség az Egészséges Veszprémiekért Egyesület. A kezdeményezéshez Veszprém városa, a Padányi Katolikus Iskola és a Máltai Szeretetszolgálat veszprémi kirendeltsége is csatlakozott 2016-ban – tudtuk meg Némedi Lajos alpolgármestertől az esemény múlt heti sajtótájékoztatóján.


Némedi Lajos alpolgármester (fotó: Domján Attila)

Némedi Lajos alpolgármester (fotó: Domján Attila)

– A szeretet ünnepére, karácsonyra készülünk. Úgy gondoltuk, hogy azokért az emberekért is szeretnénk tenni valamit, akiknek úgy alakult a sorsuk, hogy rászorulnak a segítségünkre – mondta a városvezető, aki adakozásra buzdított. Hozzátette, minden olyan adományt – ruhát, tisztálkodószert, gyermekjátékot stb. – szívesen fogadnak december 17–18-án a Balaton Plaza parkolójában, amely hasznos lehet a nehéz helyzetben élők számára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.