2018. január 21., vasárnap
Ágnes

Egyéb

Ajándék az otthonnak

Karácsonykor nemcsak a fenyőfát öltöztetjük fel, hanem ma már gyakran a lakás is ünnepi stílust kap. A teríték és a lakberendezési kiegészítők is lehetnek divatosak.

A Rovitex lakástextilgyártó és -forgalmazó vállalat termékei között a letisztult formáktól és anyagoktól kezdve egészen az extravagánsig minden megtalálható. Az idei slágerszínek a riverside és a lush meadow fantázianévre hallgató árnyalatok.


kék A riverside azt az érzetet kelti, mintha a folyóparton ülnénk és bámulnánk a vizet, illetve a kék eget. Ez az igazi farmerkék, amely a 2016-os tél abszolút favoritja, az idei színkínálat hideg árnyalatai közül ez a legsimulékonyabb.

zöld_A lush meadow, vagyis a buja mező elnevezésű színárnyalat a zöld egyik nagyon markáns és élénk változata. Domináns, erőteljes és a karácsony egyik meghatározó színe is. A Rovitex munkatársai a speciális termékekkel az asztmában vagy bőrbetegségben szenvedőkre is gondoltak, hiszen kaphatók náluk penészedés elleni bevonattal készült textilek, antibakteriális textilek és teflonos, szennytaszító damasztok, ágyneműk, asztalneműk is.

Kapcsolódó Cikkek