EUR: 326,05 Ft
CHF: 280,39 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Egyéb

Ajándék az otthonnak

Karácsonykor nemcsak a fenyőfát öltöztetjük fel, hanem ma már gyakran a lakás is ünnepi stílust kap. A teríték és a lakberendezési kiegészítők is lehetnek divatosak.

A Rovitex lakástextilgyártó és -forgalmazó vállalat termékei között a letisztult formáktól és anyagoktól kezdve egészen az extravagánsig minden megtalálható. Az idei slágerszínek a riverside és a lush meadow fantázianévre hallgató árnyalatok.


kék A riverside azt az érzetet kelti, mintha a folyóparton ülnénk és bámulnánk a vizet, illetve a kék eget. Ez az igazi farmerkék, amely a 2016-os tél abszolút favoritja, az idei színkínálat hideg árnyalatai közül ez a legsimulékonyabb.

zöld_A lush meadow, vagyis a buja mező elnevezésű színárnyalat a zöld egyik nagyon markáns és élénk változata. Domináns, erőteljes és a karácsony egyik meghatározó színe is. A Rovitex munkatársai a speciális termékekkel az asztmában vagy bőrbetegségben szenvedőkre is gondoltak, hiszen kaphatók náluk penészedés elleni bevonattal készült textilek, antibakteriális textilek és teflonos, szennytaszító damasztok, ágyneműk, asztalneműk is.

Kapcsolódó Cikkek

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.

 • Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Az Ózd-Budapest irányába közlekedőket érintő hír: Tar és Mátraverebély között teljes útzáras terelést vezetnek be július 21-22 között a vadátjáró beemelési munkái miatt.