2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb

Ajándék az otthonnak

Karácsonykor nemcsak a fenyőfát öltöztetjük fel, hanem ma már gyakran a lakás is ünnepi stílust kap. A teríték és a lakberendezési kiegészítők is lehetnek divatosak.

A Rovitex lakástextilgyártó és -forgalmazó vállalat termékei között a letisztult formáktól és anyagoktól kezdve egészen az extravagánsig minden megtalálható. Az idei slágerszínek a riverside és a lush meadow fantázianévre hallgató árnyalatok.


kék A riverside azt az érzetet kelti, mintha a folyóparton ülnénk és bámulnánk a vizet, illetve a kék eget. Ez az igazi farmerkék, amely a 2016-os tél abszolút favoritja, az idei színkínálat hideg árnyalatai közül ez a legsimulékonyabb.

zöld_A lush meadow, vagyis a buja mező elnevezésű színárnyalat a zöld egyik nagyon markáns és élénk változata. Domináns, erőteljes és a karácsony egyik meghatározó színe is. A Rovitex munkatársai a speciális termékekkel az asztmában vagy bőrbetegségben szenvedőkre is gondoltak, hiszen kaphatók náluk penészedés elleni bevonattal készült textilek, antibakteriális textilek és teflonos, szennytaszító damasztok, ágyneműk, asztalneműk is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.