EUR: 307,50 Ft
CHF: 282,97 Ft
2017. május 27., szombat
Hella

Egyéb Hódmezővásárhely

Ajándék koncert tiszta szívvel

A hódmezővásárhelyi Tiszta Szívvel Egyesület és Alapítvány minden évben ajándék koncerttel köszöni meg a támogatóknak, segítőknek egész éves áldozatos tevékenységüket, amellyel a munkájukat segítik. Ezúttal orgonahangversennyel és kóruselőadással kedveskedtek a jelenlévőknek a Szentháromság-templomban.

A Tiszta Szívvel Egyesület és Alapítvány tevékenységével a gyermekek mindennapjait igyekszik szebbé varázsolni. Ebben az  évben az Európa Parkban átadott játszótérrel, az ott található KRESZ-pályával, taposópályával és mászókomplexummal lepték meg a lurkókat, emellett gyereknapon egy ajándék műsorral és karácsonyi rajzpályázattal is készültek számukra.

HO_tiszta szívvel ajándékkoncert 1

Liszt Ferenc Éneke-zenei Általános iskola 6. osztályosainak kamarakórusa lépett fel az ajándékkoncerten.

Több száz, ezernyi hódmezővásárhelyi segítette az elmúlt évben az egyesület munkáját.

– Az adventi várakozás időszaka az, amikor hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik egész évben támogatták a munkánkat és hozzásegítettek minket ahhoz, hogy minél több gyermekmosoly kövessen minket utunkon – mondta el megnyitó beszédében dr. Havasi Katalin, a Tiszta Szívvel Egyesület elnöke. A rendezvényen Tarr Angéla előadásában J. S. Bach, J. Pachelbel, D. Zipoli, C. Franck és Lisznyay-Szabó Gábor zeneszerzők műveit hallhatta a közönség orgonán.

HO_tiszta szívvel ajándékkoncert 2

Nagy volt az érdeklődés az előadás iránt

Ezt követően a Liszt Ferenc Éneke-zenei Általános iskola 6. osztályosainak kamarakórusa lépett fel Zagyi Orsolya vezényletével. A templom akusztikájának köszönhetően felemelő élményt okoztak a jelenlévőknek.

HO_tiszta szívvel ajándékkoncert 3

Tarr Angéla előadásában a zeneirodalom klasszikusai csendültek fel.

Szerző: Lokál

Fotók: P7

Kapcsolódó Cikkek

  • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

    A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

  • Tisztább lett a tér

    Tisztább lett a tér

    Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.