EUR: 311,70 Ft
CHF: 260,93 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb Hódmezővásárhely

Ajándék koncert tiszta szívvel

A hódmezővásárhelyi Tiszta Szívvel Egyesület és Alapítvány minden évben ajándék koncerttel köszöni meg a támogatóknak, segítőknek egész éves áldozatos tevékenységüket, amellyel a munkájukat segítik. Ezúttal orgonahangversennyel és kóruselőadással kedveskedtek a jelenlévőknek a Szentháromság-templomban.

A Tiszta Szívvel Egyesület és Alapítvány tevékenységével a gyermekek mindennapjait igyekszik szebbé varázsolni. Ebben az  évben az Európa Parkban átadott játszótérrel, az ott található KRESZ-pályával, taposópályával és mászókomplexummal lepték meg a lurkókat, emellett gyereknapon egy ajándék műsorral és karácsonyi rajzpályázattal is készültek számukra.


HO_tiszta szívvel ajándékkoncert 1

Liszt Ferenc Éneke-zenei Általános iskola 6. osztályosainak kamarakórusa lépett fel az ajándékkoncerten.

Több száz, ezernyi hódmezővásárhelyi segítette az elmúlt évben az egyesület munkáját.

– Az adventi várakozás időszaka az, amikor hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik egész évben támogatták a munkánkat és hozzásegítettek minket ahhoz, hogy minél több gyermekmosoly kövessen minket utunkon – mondta el megnyitó beszédében dr. Havasi Katalin, a Tiszta Szívvel Egyesület elnöke. A rendezvényen Tarr Angéla előadásában J. S. Bach, J. Pachelbel, D. Zipoli, C. Franck és Lisznyay-Szabó Gábor zeneszerzők műveit hallhatta a közönség orgonán.

HO_tiszta szívvel ajándékkoncert 2

Nagy volt az érdeklődés az előadás iránt

Ezt követően a Liszt Ferenc Éneke-zenei Általános iskola 6. osztályosainak kamarakórusa lépett fel Zagyi Orsolya vezényletével. A templom akusztikájának köszönhetően felemelő élményt okoztak a jelenlévőknek.

HO_tiszta szívvel ajándékkoncert 3

Tarr Angéla előadásában a zeneirodalom klasszikusai csendültek fel.

Szerző: Lokál

Fotók: P7

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.