2018. január 22., hétfő
Artúr, Vince

Egyéb Győr

Ajándékokat kaptak az otthon lakói

Az idén is folytatta évtizedes hagyományát az önkormányzat, Borkai Zsolt polgármester ezúttal is rengeteg ajándékkal érkezett a gyermekotthon kis lakóihoz.

A kis lakók örömmel vették birtokba az új játékokat Fotó: O. Jakócs Péter

A kis lakók örömmel fogadták az új játékokat
Fotó: O. Jakócs Péter

– Ha jól számolom, az idén már tizedik alkalommal jöttem el, hogy a város nevében egy kicsit szebbé tegyem az otthonban élő gyermekek karácsonyát. Az idén elsősorban sportos játékokat hoztunk, így a fiatalok nemcsak kikapcsolódni, de mozogni is tudnak. Természetesen a társasjátékok is megtalálhatók az ajándékok között – fogalmazott a polgármester, aki köszönetet mondott az intézményben dolgozók áldozatos munkájáért.


A városvezetők, a boldog gyermekek és az ajándékok Fotó: O. Jakócs Péter

A városvezetők, a boldog gyermekek és az ajándékok
Fotó: O. Jakócs Péter

A hagyomány kezdetén egyébként az Anya-, Csecsemő és Gyermekotthont fenntartóként látogatták az önkormányzat képviselői. A Bagolyvár Gyermekotthon ma már nem az önkormányzathoz tartozik, de a hagyomány folytatódott. Ahogy dr. Somogyi Tivadar alpolgármester fogalmazott, ezzel a gesztussal igyekeznek kifejezni, hogy ezek a gyermekek is fontos tagjai a társadalomnak, szükség van rájuk, nem felejtjük el őket. Az otthon kis lakói karácsonyi műsorral és sok mosollyal köszönték meg a figyelmességet.

Kapcsolódó Cikkek