EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Egyéb XVII.kerület

Akikre büszkék vagyunk

Rákosmentén élő olimpikonokat és paralimpikonokat köszöntött a városrész vezetése. Összesen négyen képviselték a kerületet (is) Brazíliában.

A riói játékok magyar küldöttségének legfiatalabb tagja, az úszó Késely Ajna hatodik lett a 4×200 méteres vegyesváltó tagjaként, Garda Krisztina negyedikként zárt a vízilabda-válogatottal, Józsa Gábor 87. lett maratoni futásban, míg Hajmási Éva vívó ezüstérmet nyert a paralimpián. Kimagasló teljesítményükért díszoklevelet és félmillió forint értékű ajándékutalványt kaptak.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.