2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Egyéb XVII.kerület

Akikre büszkék vagyunk

Rákosmentén élő olimpikonokat és paralimpikonokat köszöntött a városrész vezetése. Összesen négyen képviselték a kerületet (is) Brazíliában.

A riói játékok magyar küldöttségének legfiatalabb tagja, az úszó Késely Ajna hatodik lett a 4×200 méteres vegyesváltó tagjaként, Garda Krisztina negyedikként zárt a vízilabda-válogatottal, Józsa Gábor 87. lett maratoni futásban, míg Hajmási Éva vívó ezüstérmet nyert a paralimpián. Kimagasló teljesítményükért díszoklevelet és félmillió forint értékű ajándékutalványt kaptak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.