EUR: 309,72 Ft
CHF: 266,63 Ft
2017. szeptember 22., péntek
Móric

Extra

Atyaég! Megverték Jennifer Lopezt? – Fotó!

Mielőtt bárki pánikba esne, szó sincs erőszakról. A 47 éves szexi énekesnőt nem verte meg senki, csupán csak a Shades Of Blue című sorozatban vállalt szerepéért sminkelt magának egy hatalmas monoklit.

Az, hogy mi történik majd a sorozatban Jennifer Lopez karakterével, egyelőre még rejtély, ám azt biztosra vehetjük, hogy valami borzasztó dologba keveredik az énekesnő. Miután feltöltötte a durva fotót az Instagramra, rajongói is megrémültek. Többen azt hitték, hogy párja tartja terrorban a sztárt.

Jennifer Lopez, miután egy hatalmas monoklit sminkeltek neki egy sorozat kedvéért /Fotó: Profimedia

Jennifer Lopez, miután egy hatalmas monoklit sminkeltek neki egy sorozat kedvéért /Fotó: Profimedia

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys tagjait

  Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.

 • Vízben szült Szinetár Dóra

  Vízben szült Szinetár Dóra

  Vasárnap este született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, Makranczi Benjámin. A Hot! magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, hogy három gyerekének világrajövetele közül Benjaminét viselte a legjobban.

 • Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Több százmilliót bukott Schobert Norbi

  Sok százmillót bukott el az utóbbi években Schobert Norbi. Volt idő, amikor a fitneszedzőnek és feleségének, Rubint Rékának a napi megélhetés is gondot okozott, nem beszélve a 2015-ben kirobbant Buda-Cash- és Quaestor-botrányokról, amelyek után Norbi maga vállalta a részvényesek kártalanítását.