EUR: 311,28 Ft
CHF: 265,28 Ft
2018. március 19., hétfő
József, Bánk

Extra

Atyaég! Megverték Jennifer Lopezt? – Fotó!

Mielőtt bárki pánikba esne, szó sincs erőszakról. A 47 éves szexi énekesnőt nem verte meg senki, csupán csak a Shades Of Blue című sorozatban vállalt szerepéért sminkelt magának egy hatalmas monoklit.

Az, hogy mi történik majd a sorozatban Jennifer Lopez karakterével, egyelőre még rejtély, ám azt biztosra vehetjük, hogy valami borzasztó dologba keveredik az énekesnő. Miután feltöltötte a durva fotót az Instagramra, rajongói is megrémültek. Többen azt hitték, hogy párja tartja terrorban a sztárt.

Jennifer Lopez, miután egy hatalmas monoklit sminkeltek neki egy sorozat kedvéért /Fotó: Profimedia

Jennifer Lopez, miután egy hatalmas monoklit sminkeltek neki egy sorozat kedvéért /Fotó: Profimedia

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

    Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.

  • Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Saját képletét akarta a sírjára Hawking

    Hetvenhat évesen, a Pi világnapján hunyt el Stephen Hawking, minden idők egyik legkiválóbb elméleti fizikusa. Élete nagy részét egy gyógyíthatatlan betegsége miatt saját teste fogságában töltötte, ám elméje mindeközben csúcssebességgel szárnyalt.