EUR: 309,50 Ft
CHF: 267,35 Ft
2017. szeptember 24., vasárnap
Gellért, Mercédesz

Program

Az ezotéria vására

Karácsonyi ezoterikus konferenciát és vásárt tartanak december 4-  én vasárnap 9-től este 7-ig a fővárosi Villányi úti Konferencia  Központban.

A konferencia vendége és előadója lesz a Nobel-  békedíjra jelölt László Ervin professzor, a Római Klub tagja és az  UNESCO tudományos igazgatójának főtanácsadója, a Magyar  Tudományos Akadémia tagja. Magyarország legnépszerűbb írója,  Müller Péter az élet-halál nagy kérdéseit boncolgatja majd a  halhatatlanságról szóló előadásában. Böjte Csaba szerzetes a  betegségek szellemi eredetéről beszél.

Budapestre érkezik erre az  alkalomra korunk nagy spirituális mesterének, Sri Chinmoy-nak a  tanítványa, Gunagriha, akinek az emberi fejlődés lehetőségeit tárja  a hallgatóság elé. Szó lesz az egészségmegőrzésről, kiegészítő  terápiákról és újfajta gyógymódokról. A vendégeket ingyenes  állapotfelméréssel és tanácsadással várja közel harminc  szakember.

Szepes Mária ezoterikus író rajongóinak külön emlékműsorral  készülnek a szervezők, emellett számos művészeti program várja  az érdeklődőket. Fellép a Meszecsinka duó, Delhusa Djon, Laár  András, Berger Hanna. Itt ünnepli pályafutásának 40. évfordulóját  Bódy Magdi.

A sztárvendég a világhírű fuvolaművész, Horgas  Eszter. A programot karácsonyi vásár egészíti ki, ahol az ezotéria  kedvelői beszerezhetik ajándékaikat. S aki nehéz sorsú  gyermekeket is szívesen megajándékoz az ünnepekre, a Dévai  Szent Ferenc Alapítvány által támogatott iskoláskorú gyerekek  részére ajánlhat fel adományt, elviheti számukra a kinőtt  gyermekruhákat, iskolai eszközöket, megunt, de jó állapotú  játékokat, édességeket küldhet nekik.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Fogyási világrekordra készülnek Magyarországon 

  Fogyási világrekordra készülnek Magyarországon 

  A nagy fogyás: életmódváltó példaképek kerestetnek! Magyarország Európa legtúlsúlyosabb országa, évente több mint egymillió személy próbálkozik meg testsúlycsökkentéssel, de túlnyomó többségük nem tud tartós eredmény elérni.

 • Hamarosan a mozikban a Budapest Noir

  Hamarosan a mozikban a Budapest Noir

  November 2-án mutatják be a magyar mozik a Budapest Noir c. nagyjátékfilmet. A Budapest Noir Gárdos Éva rendezésében, a Pioneer Pictures gyártásában, Kemény Ildikó vezető producer irányításával készült, főszereplői Kolovratnik Krisztián, Tenki Réka, Kulka János, Kováts Adél, Dobó Kata és Anger Zsolt.

 • Art Market Budapest 2017: Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Kiállítás és Vásár

  Art Market Budapest 2017: Nemzetközi Kortárs Képzőművészeti Kiállítás és Vásár

  Október 12-15. között Budapest ismét Európa egyik legvonzóbb kulturális célpontjává, a régió képzőművészeti fővárosává válik: a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Art Market Budapest, Közép- és Kelet-Európa legjelentősebb nemzetközi művészeti vására, Magyarország legnagyobb kortárs kiállítása négy kontinens közel 25 országából érkező 100 kiállító választékát mutatja be a közönségnek.