EUR: 323,05 Ft
CHF: 275,98 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Program

Az ezotéria vására

Karácsonyi ezoterikus konferenciát és vásárt tartanak december 4-  én vasárnap 9-től este 7-ig a fővárosi Villányi úti Konferencia  Központban.

A konferencia vendége és előadója lesz a Nobel-  békedíjra jelölt László Ervin professzor, a Római Klub tagja és az  UNESCO tudományos igazgatójának főtanácsadója, a Magyar  Tudományos Akadémia tagja. Magyarország legnépszerűbb írója,  Müller Péter az élet-halál nagy kérdéseit boncolgatja majd a  halhatatlanságról szóló előadásában. Böjte Csaba szerzetes a  betegségek szellemi eredetéről beszél.


Budapestre érkezik erre az  alkalomra korunk nagy spirituális mesterének, Sri Chinmoy-nak a  tanítványa, Gunagriha, akinek az emberi fejlődés lehetőségeit tárja  a hallgatóság elé. Szó lesz az egészségmegőrzésről, kiegészítő  terápiákról és újfajta gyógymódokról. A vendégeket ingyenes  állapotfelméréssel és tanácsadással várja közel harminc  szakember.

Szepes Mária ezoterikus író rajongóinak külön emlékműsorral  készülnek a szervezők, emellett számos művészeti program várja  az érdeklődőket. Fellép a Meszecsinka duó, Delhusa Djon, Laár  András, Berger Hanna. Itt ünnepli pályafutásának 40. évfordulóját  Bódy Magdi.

A sztárvendég a világhírű fuvolaművész, Horgas  Eszter. A programot karácsonyi vásár egészíti ki, ahol az ezotéria  kedvelői beszerezhetik ajándékaikat. S aki nehéz sorsú  gyermekeket is szívesen megajándékoz az ünnepekre, a Dévai  Szent Ferenc Alapítvány által támogatott iskoláskorú gyerekek  részére ajánlhat fel adományt, elviheti számukra a kinőtt  gyermekruhákat, iskolai eszközöket, megunt, de jó állapotú  játékokat, édességeket küldhet nekik.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek