2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Babája miatt nem forgat Seyfried

Első gyermekét várja Amanda Seyfried. A 31 éves színésznő és sármos párja, Thomas Sadoski csupán nyolc hónapja vannak együtt, de a férfi szándékai annyira komolyak voltak, hogy két hónappal ezelőtt már el is jegyezte a Mamma Mia! sztárját.

A színésznő a gólyahír apropóján kénytelen volt visszamondani egy filmes felkérést, mert most kizárólag a terhességére és születendő gyermekére szeretne koncentrálni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  A hetvenkét éves rockzenész korát meghazudtolóan aktív életet él. Az orvosok már évekkel ezelőtt pihenőre küldték, ám Feró hajthatatlan, és élete végéig a színpadon akar állni.

 • Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Lapunk alig több mint egy hónappal ezelőtt számolt be Kóbor János első unokájáról, Elzáról. Most ismét nagy az öröm a családban, ugyanis kiderült, hogy máris úton van a második, immáron vér szerinti unoka.

 • Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Alig várjuk a tavaszt, hogy végre megszabaduljunk a télikabáttól. Így vannak ezzel a legismertebb sztárok is, akik megmutatják, hogy idén újra hódítanak a feltűnő színek, formák, és visszatérnek a régi kedvenc kiegészítők is.