2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Extra

Babája miatt nem forgat Seyfried

Első gyermekét várja Amanda Seyfried. A 31 éves színésznő és sármos párja, Thomas Sadoski csupán nyolc hónapja vannak együtt, de a férfi szándékai annyira komolyak voltak, hogy két hónappal ezelőtt már el is jegyezte a Mamma Mia! sztárját.

A színésznő a gólyahír apropóján kénytelen volt visszamondani egy filmes felkérést, mert most kizárólag a terhességére és születendő gyermekére szeretne koncentrálni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.