2018. december 12., szerda
Gabriella

Extra

Vádol a volt menedzser: Béranyát akart fogadni Nótár Mary?

Kígyót-békát kiabál egymásra Nótár Mary és L. L. Junior! A két mulatós nyilvános videóban üzent egymásnak: Junior szerint Mary nem is volt terhes, az énekesnő pedig nemcsak zenésztársát, de volt menedzserét is keményen kiosztotta, amire Lakatos Róbert egy megdöbbentő történettel reagált.

Nótár Mary

Nótár Mary

Nótár Mary szerda este a közösségi oldalán jelentette be egy angyalkás fotóval, hogy elveszítette kisbabáját. Ez verte ki a biztosítékot L. L. Juniornál, aki azonnal „élőzni” kezdett a Facebookon, és elmondta, szerinte Mary nem várt babát, és jobb lenne, ha a barátnőjét is nyilvánosan felvállalná. Mary azonnal reagált, de ő nemcsak Juniort, hanem volt menedzserét, Lakatos Róbertet is keményen kiosztotta állítólagos pénzügyi nézeteltéréseik miatt. Juniort tegnap nem értük el, Lakatos Róbert, a Skyforce menedzsere azonban megdöbbentő dolgokat állított.


– Határozottan kijelentem, hogy Nótár Mary nem volt terhes. Nyáron – elterelendő a figyelmet nemi identitásáról, valamint elkerülve azokat a kérdéséket, hogy miért nincs gyereke – azt tervezte, hogy béranyát fogad. Mi azt javasoltuk neki, inkább fogadjon örökbe, de erre nem volt hajlandó. A mi kapcsolatunk megromlásához az vezetett 2016 szeptemberében, hogy megkért minket, segítsünk neki ebben, ne szervezzünk fellépést januárban és februárban, addig ő eltűnik a figyelő szemek elől, és május környékén majd előáll egy gyerekkel. Azt mondta, hogy a testi jelekkel sem kell törődni, hiszen létezik díszlethas, amit a színházban és a filmekben is használnak, ő addig felköt egy ilyet. Mi nem akartunk becsapni egy egész országot, innentől kezdve pedig én lettem számára az első számú közellenség. Ráadásul korábban is volt egy hasonló próbálkozása, csak akkor az a hölgy, aki kihordta volna a babát, elvetélt – mondta Lakatos Róbert, majd hozzátette, egyáltalán nem érdekli Mary nemi identitása, egyszerűen nem kívánt részt venni a „hazugsághullámban”.

– A vádat, miszerint bárki bántalmazta és megrövidítette volna Maryt, pedig kifejezetten visszautasítom – mondta.


A Lokál természetesen megkereste Maryt is, aki paprikás hangulatban nyilatkozott a történtekről. – A béranyaságról semmit sem tudok, ő biztos jobban tudja. De szerinte én nem nőből vagyok, nekem nincs méhem, nem tudnék lefeküdni senkivel? Nem tudom, mi jöhet legközelebb. Voltam leszbikus, béranyát is fogadtam, legközelebb prostituált leszek? Ennyi minden már nem lehetek! Robival már fél éve nem kommunikálok. Egyébként semmi köze nem lenne ahhoz, ha ötös ikreket vártam volna, de ha kecskét szültem volna, ahhoz sem. Ha egy kiskutyával élnék, még ahhoz sem lenne semmi köze. Az én fájdalmamat én érzem.

Egy hónapja, hogy elvetéltem, és a sok Juniorhoz hasonló ember miatt azóta orvosi segítségre szorulok. Megint heti rendszerességgel járok pszichiáterhez, mint korábban a depresszióm miatt. Valamikor minden rendben volt velem. Nem szégyellem ezeket a dolgokat felvállalni. A nézettség és a kabaré nekik kell, nem nekem. Tudtam, hogy vádaskodni fognak, de nem gondoltam, hogy Junior ennyire megaláz – mondta Mary dühöngve.

Börtönnel végződhet a celebháború

L. L. Junior valószínűleg nem gondolt bele, milyen jogi következményei lehetnek annak, hogy „egy ország füle hallatára” nevezte leszbikusnak kolléganőjét, Maryt. A meggondolatlan kijelentés miatt akár két évre is lecsukhatják.

– Ha a szexuális orientációjára tett kijelentést a sértett kikéri magának, tagadja, és bírósághoz fordul, akkor rágalmazás vagy becsületsértés vádjával indulhat per a híresztelő ellen, amelyeknek a büntetési tétele egy évig terjedő szabadságvesztés, de mivel nagy nyilvánosság előtt történt, két évre is lehet számítani – mondta a Lokálnak dr. Horváth B. Gábor ügyvéd, büntetőjogász.

Kapcsolódó Cikkek