EUR: 307,34 Ft
CHF: 282,01 Ft
2017. május 26., péntek
Evelin, Fülöp

Egyéb Zalaegerszeg

Céges bulik, hivatali karácsonyok másképp

Együtt a csapat Fotó: Inhof András

Építsünk csapatot a céges bulikon is, a képen az Otthon Centrum csapata Fotó: Inhof András

Közeledik az év vége, javában zajlanak a céges karácsonyi partik. Bizony ajánlatos a megjelenés mindenkinek, akár csak „jópofiból” is.

Lehet barátkozni, közelebb kerülni egymáshoz, új oldalukról megismerni a kollégákat.  A legtöbb emberben benne van, hogy a kötelező programok általában dög unalmasan sülnek el, ezért a partiszervezők azt tanácsolják, érdemes külső helyszínre vinni az eseményt és valami téma köré felfűzni a programot. A cégek többségénél csupán szimpla vacsorát szerveznek, de újra divatba jöttek a zenés, táncos bulik és a közös karácsonyfa-állítás is. Van, ahol egymást is megajándékozzák a dolgozók, mégpedig a bevált névkihúzós módszerrel, ilyenkor a tapasztalatok szerint nem mindig találják el a kihúzott munkatárs ízlését. Az emelkedett hangulatban bizony mindig lesz olyan, aki többet iszik a kelleténél, előjöhetnek sérelmek, felébredhetnek szerelmek, de a váratlan poénok, vicces sztorik később biztosan előjönnek majd egy jó kávé mellett.

A zalaegerszegi Otthon Centrum csapata újragondolta a záróbulit. Eredeti helyszínen, a disznóölés hamisítatlan zalai feelingjével ünnepelték az idei esztendőt. Reggel hétkor már pálinkás koccintással turbózták a hangulatot, majd friss hagymás és resztelt máj került az asztalra.

Spéci sült káposzta ízes hússal, pecsenyék, fasírtok, sütemények a folytatásban. De a legfontosabb talán az volt, hogy együtt készítették az ételeket, vidáman pucolták a krumplit, répát, hagymát, laza, szabadidős hangulatban. Délután megérkezett a zenekar, retrós dalaikra aztán igazi felszabadult lakodalmi bulihangulat kerekedett. Elvégre az a valódi célja a céges karácsonyi összejöveteleknek, hogy összekovácsolja a társaságot és emlékezetes esemény legyen, amit az egész csapat már alig vár és jó szívvel emleget. Lehet így is!

Kapcsolódó Cikkek

 • Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  Kétmillió forint a jövő feltalálóinak és tudósainak

  A 26. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny legjobb, legtehetségesebb fiatal feltalálóinak és tudósainak 10 díjat, 2 különdíjat és a díjakkal járó közel kétmillió forint ösztöndíjat osztott ki a versenyt szervező Magyar Innovációs Szövetség a május 24-i eredményhirdetésen.

 • Tisztább lett a tér

  Tisztább lett a tér

  Olvasónk jelezte, a Szabadmájus téren tavaly nyártól idén tavaszig szemétkupacok rondították a környezetet. Megkeresésünkre az önkormányzat arról tájékoztatta lapunkat, tudnak a jelenségről, miszerint újra és újra oda hordják a hulladékot, ahol nap mint nap gyerekek játszanak.

 • Bombák földjén lakunk?

  Bombák földjén lakunk?

  Több száz házat kellett kiüríteni a kerületben, amikor a Csömöri út 101. számnál zajló építkezés közben találtak egy 50 kilogrammos, szovjet gyártmányú, FAB–50-es típusú rombolóbombát.