EUR: 310,52 Ft
CHF: 259,38 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb Zalaegerszeg

Céges bulik, hivatali karácsonyok másképp

Együtt a csapat Fotó: Inhof András

Építsünk csapatot a céges bulikon is, a képen az Otthon Centrum csapata Fotó: Inhof András

Közeledik az év vége, javában zajlanak a céges karácsonyi partik. Bizony ajánlatos a megjelenés mindenkinek, akár csak „jópofiból” is.

Lehet barátkozni, közelebb kerülni egymáshoz, új oldalukról megismerni a kollégákat.  A legtöbb emberben benne van, hogy a kötelező programok általában dög unalmasan sülnek el, ezért a partiszervezők azt tanácsolják, érdemes külső helyszínre vinni az eseményt és valami téma köré felfűzni a programot. A cégek többségénél csupán szimpla vacsorát szerveznek, de újra divatba jöttek a zenés, táncos bulik és a közös karácsonyfa-állítás is. Van, ahol egymást is megajándékozzák a dolgozók, mégpedig a bevált névkihúzós módszerrel, ilyenkor a tapasztalatok szerint nem mindig találják el a kihúzott munkatárs ízlését. Az emelkedett hangulatban bizony mindig lesz olyan, aki többet iszik a kelleténél, előjöhetnek sérelmek, felébredhetnek szerelmek, de a váratlan poénok, vicces sztorik később biztosan előjönnek majd egy jó kávé mellett.


A zalaegerszegi Otthon Centrum csapata újragondolta a záróbulit. Eredeti helyszínen, a disznóölés hamisítatlan zalai feelingjével ünnepelték az idei esztendőt. Reggel hétkor már pálinkás koccintással turbózták a hangulatot, majd friss hagymás és resztelt máj került az asztalra.

Spéci sült káposzta ízes hússal, pecsenyék, fasírtok, sütemények a folytatásban. De a legfontosabb talán az volt, hogy együtt készítették az ételeket, vidáman pucolták a krumplit, répát, hagymát, laza, szabadidős hangulatban. Délután megérkezett a zenekar, retrós dalaikra aztán igazi felszabadult lakodalmi bulihangulat kerekedett. Elvégre az a valódi célja a céges karácsonyi összejöveteleknek, hogy összekovácsolja a társaságot és emlékezetes esemény legyen, amit az egész csapat már alig vár és jó szívvel emleget. Lehet így is!


Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.