EUR: 311,38 Ft
CHF: 270,27 Ft
2018. február 19., hétfő
Zsuzsanna

Egyéb Zalaegerszeg

Céges bulik, hivatali karácsonyok másképp

Együtt a csapat Fotó: Inhof András

Építsünk csapatot a céges bulikon is, a képen az Otthon Centrum csapata Fotó: Inhof András

Közeledik az év vége, javában zajlanak a céges karácsonyi partik. Bizony ajánlatos a megjelenés mindenkinek, akár csak „jópofiból” is.

Lehet barátkozni, közelebb kerülni egymáshoz, új oldalukról megismerni a kollégákat.  A legtöbb emberben benne van, hogy a kötelező programok általában dög unalmasan sülnek el, ezért a partiszervezők azt tanácsolják, érdemes külső helyszínre vinni az eseményt és valami téma köré felfűzni a programot. A cégek többségénél csupán szimpla vacsorát szerveznek, de újra divatba jöttek a zenés, táncos bulik és a közös karácsonyfa-állítás is. Van, ahol egymást is megajándékozzák a dolgozók, mégpedig a bevált névkihúzós módszerrel, ilyenkor a tapasztalatok szerint nem mindig találják el a kihúzott munkatárs ízlését. Az emelkedett hangulatban bizony mindig lesz olyan, aki többet iszik a kelleténél, előjöhetnek sérelmek, felébredhetnek szerelmek, de a váratlan poénok, vicces sztorik később biztosan előjönnek majd egy jó kávé mellett.


A zalaegerszegi Otthon Centrum csapata újragondolta a záróbulit. Eredeti helyszínen, a disznóölés hamisítatlan zalai feelingjével ünnepelték az idei esztendőt. Reggel hétkor már pálinkás koccintással turbózták a hangulatot, majd friss hagymás és resztelt máj került az asztalra.

Spéci sült káposzta ízes hússal, pecsenyék, fasírtok, sütemények a folytatásban. De a legfontosabb talán az volt, hogy együtt készítették az ételeket, vidáman pucolták a krumplit, répát, hagymát, laza, szabadidős hangulatban. Délután megérkezett a zenekar, retrós dalaikra aztán igazi felszabadult lakodalmi bulihangulat kerekedett. Elvégre az a valódi célja a céges karácsonyi összejöveteleknek, hogy összekovácsolja a társaságot és emlékezetes esemény legyen, amit az egész csapat már alig vár és jó szívvel emleget. Lehet így is!


Kapcsolódó Cikkek