EUR: 309,77 Ft
CHF: 267,32 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Cheryl Cole babát vár

Vége a hónapok óta folyó találgatásoknak, a lesifotókból kiderült: az angol popénekesnő bizony áldott állapotban van.

Az egykori Cheryl Cole, mára Cheryl Fernandez Versini gömbölyödő pocakja a hétvégén, egy koncerten villant ki fekete kabátja alól, eloszlatva ezzel minden kétséget terhességével kapcsolatban. Az énekesnő két zátonyra futott házassága – utóbbi Ashley Cole futballsztárral, akinek a nevével vált ismertté – után a One Direction énekese, a tíz évvel fiatalabb Liam Payne oldalán találta meg a boldogságot, és bár csupán egy éve találkoztak, rohamtempóba kapcsoltak, most pedig le sem tagadhatják földöntúli boldogságukat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.