2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Extra

Cinthya Dictator: K*rvázhat, de ne hódítson a párom!

Megdöbbentő őszinteséggel vallott a Lokálnak a fiatal fotóművész arról, hogy számára mi fájó és mi megengedett egy párkapcsolatban. Cinthya megérti, ha párja prostituált szolgáltatását veszi igénybe, azt viszont nem, ha titokban egy másik nő meghódítására vetemedik.

CinthyaCinthya még csak 26 éves, de megingathatatlan nézetei vannak a párkapcsolatokról. A fotós, aki általánosságban beszélt lapunknak a meglátásairól, férfi és nő viszonyáról – igazi művészlélek, aki ahogy a szakmájában, a fotózásban, úgy a szerelemben is hisz a szabadságban, de azt vallja: vannak határok, amiket már nem lehet átlépni egy párkapcsolatban.


– Tudok empatikus lenni, és képes vagyok elfogadni, hogy a férfi állati ösztönökkel van megáldva, és szüksége van arra, hogy félrelépjen. Emiatt – bármilyen borzasztóan is hangzik – azt gondolom, hogy pár botlás belefér, és addig nincs is semmi gond, amíg a párom elmegy egy prostihoz, fizet és eljön. Azzal, hogy mással szexel, nincs baj, de ha már egy másik nőnek ír üzeneteket, tehát időt és energiát áldoz rá és hódításba kezd, na az már fájdalmat okoz – kezdte a celeblány, aki bevallotta, bármekkora is a szabadság egy kapcsolatban, a hűtlenség bármikor felütheti a fejét.

– Egy szerelmes nő mindig megérzi, ha megcsalják, és szenved tőle. Szenved, hogy az időt, amit a párja neki szentelhetett volna, egy másik nő kapja. És bár hiszek a megbocsátásban, hiszem azt is, hogy nagyon erős szeretetben a másik fél nem bántja meg így a másikat – mondta Cinthya, aki hozzátette azt is, hogy szerinte vannak dolgok, amelyek ha mégis megtörténnek, jobb, ha a férfi elhallgatja.


– Tudom, hogy egy férfi képtelen egy életen át hűséges lenni, de hiszek abban is, hogy van férfi a világon, aki meg fog becsülni annyira, hogy nem akar majd mellettem más nőt meghódítani. Ha pedig csak egy félrelépés, egy semmiért kár összetörni egy lány önbecsülését – vélekedett a fiatal fotós, aki hűségesnek és odaadónak tartja magát, akinek nincs szüksége kicsapongásokra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.