EUR: 322,99 Ft
CHF: 286,41 Ft
2018. augusztus 14., kedd
Marcell

Külföld

Donald Trump az év embere!

Trump újabb Twitteres ámokfutásának köszönhetően derült ki, hogy a Time magazin szerint az USA januárban beiktatandó új elnöke lett az év embere, azaz saját maga.

Óriási megtiszteltetésként aposztrofálta az új elnök, hogy egy ennyire nagy múltú, fontos magazin címlapját foglalhatja el úgy, mint az év embere. – Igaz, idén már többször is szerepeltem az újság hasábjain, de ez most egy különleges alkalom lesz – írta Donald Trump közösségi oldalán.


Amerika új elnöke mögött egyébként Hillary Clinton végzett. Az magazinnál alkalmazott eljárás mondhatni rutinszerű, ugyanis a lap az összes választási évben az elnöknek vagy jövendőbeli elnöknek adja a kitüntetést. A tekintélyes amerikai hetilap 90. alkalommal ítélte oda az év embere díjat – írja az Origo.

 • 2000 és 2004 – George W. Bush
 • 1992 és 1998 – Bill Clinton
 • 2008 és 2012 – Barack Obama

Trump Donald Time MAn of the year az év embere

Kapcsolódó Cikkek

 • A szárazság miatt lovakat ölnek le Norvégiában

  A szárazság miatt lovakat ölnek le Norvégiában

  A rendkívüli szárazság miatt nehezen és csak magas áron jutnak elegendő takarmányhoz állataik számára a gazdák Norvégiában, ezért sokan kénytelenek leölni lovaikat – számolt be hétfőn az NRK norvég közszolgálati adó.

 • Emelkedett a Görögországba érkező illegális bevándorlók száma

  Emelkedett a Görögországba érkező illegális bevándorlók száma

  A Törökország és Görögország között húzódó szárazföldi határon az év első hét hónapjában háromnegyedével emelkedett az illegális határátlépések száma az előző év azonos időszakához képest, az említett határszakaszon mintegy 29500-an kíséreltek meg bejutni az unió területére – közölte friss jelentésében az unió határvédelmi ügynöksége (Frontex).