2018. március 25., vasárnap
Irén, Írisz

Külföld

Donald Trump az év embere!

Trump újabb Twitteres ámokfutásának köszönhetően derült ki, hogy a Time magazin szerint az USA januárban beiktatandó új elnöke lett az év embere, azaz saját maga.

Óriási megtiszteltetésként aposztrofálta az új elnök, hogy egy ennyire nagy múltú, fontos magazin címlapját foglalhatja el úgy, mint az év embere. – Igaz, idén már többször is szerepeltem az újság hasábjain, de ez most egy különleges alkalom lesz – írta Donald Trump közösségi oldalán.


Amerika új elnöke mögött egyébként Hillary Clinton végzett. Az magazinnál alkalmazott eljárás mondhatni rutinszerű, ugyanis a lap az összes választási évben az elnöknek vagy jövendőbeli elnöknek adja a kitüntetést. A tekintélyes amerikai hetilap 90. alkalommal ítélte oda az év embere díjat – írja az Origo.

 • 2000 és 2004 – George W. Bush
 • 1992 és 1998 – Bill Clinton
 • 2008 és 2012 – Barack Obama

Trump Donald Time MAn of the year az év embere

Kapcsolódó Cikkek

 • Ezek nyitnak kaput a rákos sejteknek

  Ezek nyitnak kaput a rákos sejteknek

  A véredényeken keresztül jutnak a rákos sejtek a nyirokcsomókból a vérrendszerbe, ezáltal terjednek el gyorsan a testben – állapították meg osztrák kutatók a Science című szaklapban megjelent tanulmányukban.

 • Margot Robbie Shakespeare-sorozaton dolgozik

  Margot Robbie Shakespeare-sorozaton dolgozik

  Margot Robbie, az Én Tonya Oscar-jelölt színésznője tízrészes Shakespeare-filmsorozaton dolgozik. Az ausztrál produkció női filmes alkotókkal, női szempontból, kortárs környezetbe helyezve adaptálja Shakespeare ismert drámáit – ismertette a deadline.