2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Extra

Egy modern dzsigoló vallomása

21-year-old mediterranean-looking man, wearing jeans, bare upper body, in corridor, Image: 146386149, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, imageBROKER

Aki a testét árulja, annak muszáj jó kondiban lenni (képünk illusztráció) (Profimedia)

A prostituált olyan nő, aki pénzért szexuális szolgáltatást nyújt. De vajon valóban csak nő űzheti az ősi mesterséget? A férfiprostikról keveset hallani, pedig a pasik is árulják a testüket – és nem csak a melegek.

A chippendale-show, ami teljes egészében az erotikára épül, gyakran fut ki oda, hogy a lánytársaság néhány tagja „bővített” szolgáltatást is igénybe vesz. Az, hogy az „extra” benne van-e a show árában, vagy ott már saját zsebre dolgoznak a fiúk, egyéni megállapodás kérdése. A harmincegy éves Tamás akár privát műsor is ad, de mint mondja, van, amikor csak kísérőnek szerződtetik és a társaságát fizetik meg.


– A leánybúcsútól kezdve az érett szinglik bulijáig szinte miden korosztály igénybe veszi a szolgáltatást. Aztán hogy mi lesz a show vége, az a megrendelőtől függ – magyarázta Tamás. – Olyan is volt, hogy egy házaspár hívott harmadiknak, de sok a vezető beosztásban dolgozó, egyedül élő nő is, aki egész éjszakára fizet a szolgálatkészségemért.

A kuncsaftok többnyire egymásnak ajánlják Tamást, aki óradíjban dolgozik. Tizenöt-húszezer forint között mozog a tarifája. Mint mondja, a visszatérő vendégeknek kedvezményt is ad, és aki szimpatikus neki, az is olcsóbban juthat szolgáltatásaihoz. – Már nem sokáig űzhetem az ipart, hiszen hiába vigyázok magamra. A konditerem, a kozmetikus és a szolárium „szakmai alap”, de a biológiával nem tudom sokáig felvenni a versenyt. A régi kuncsaftjaim között akadnak olyanok is, akik már nem feltétlenül a szex miatt keresnek, hanem csupán kísérőnek hívnak el magukkal színházba, moziba vagy egy pofavizites rendezvényre. Éppen ezért jobban szeretem, ha dzsigolónak hívnak és nem férfiprostinak, mert a szexnél több, amit nyújtok, ráadásul pasikat egyáltalán nem vállalok.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek