2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Egy modern dzsigoló vallomása

21-year-old mediterranean-looking man, wearing jeans, bare upper body, in corridor, Image: 146386149, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, imageBROKER

Aki a testét árulja, annak muszáj jó kondiban lenni (képünk illusztráció) (Profimedia)

A prostituált olyan nő, aki pénzért szexuális szolgáltatást nyújt. De vajon valóban csak nő űzheti az ősi mesterséget? A férfiprostikról keveset hallani, pedig a pasik is árulják a testüket – és nem csak a melegek.

A chippendale-show, ami teljes egészében az erotikára épül, gyakran fut ki oda, hogy a lánytársaság néhány tagja „bővített” szolgáltatást is igénybe vesz. Az, hogy az „extra” benne van-e a show árában, vagy ott már saját zsebre dolgoznak a fiúk, egyéni megállapodás kérdése. A harmincegy éves Tamás akár privát műsor is ad, de mint mondja, van, amikor csak kísérőnek szerződtetik és a társaságát fizetik meg.


– A leánybúcsútól kezdve az érett szinglik bulijáig szinte miden korosztály igénybe veszi a szolgáltatást. Aztán hogy mi lesz a show vége, az a megrendelőtől függ – magyarázta Tamás. – Olyan is volt, hogy egy házaspár hívott harmadiknak, de sok a vezető beosztásban dolgozó, egyedül élő nő is, aki egész éjszakára fizet a szolgálatkészségemért.

A kuncsaftok többnyire egymásnak ajánlják Tamást, aki óradíjban dolgozik. Tizenöt-húszezer forint között mozog a tarifája. Mint mondja, a visszatérő vendégeknek kedvezményt is ad, és aki szimpatikus neki, az is olcsóbban juthat szolgáltatásaihoz. – Már nem sokáig űzhetem az ipart, hiszen hiába vigyázok magamra. A konditerem, a kozmetikus és a szolárium „szakmai alap”, de a biológiával nem tudom sokáig felvenni a versenyt. A régi kuncsaftjaim között akadnak olyanok is, akik már nem feltétlenül a szex miatt keresnek, hanem csupán kísérőnek hívnak el magukkal színházba, moziba vagy egy pofavizites rendezvényre. Éppen ezért jobban szeretem, ha dzsigolónak hívnak és nem férfiprostinak, mert a szexnél több, amit nyújtok, ráadásul pasikat egyáltalán nem vállalok.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  A hetvenkét éves rockzenész korát meghazudtolóan aktív életet él. Az orvosok már évekkel ezelőtt pihenőre küldték, ám Feró hajthatatlan, és élete végéig a színpadon akar állni.

 • Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Lapunk alig több mint egy hónappal ezelőtt számolt be Kóbor János első unokájáról, Elzáról. Most ismét nagy az öröm a családban, ugyanis kiderült, hogy máris úton van a második, immáron vér szerinti unoka.

 • Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Alig várjuk a tavaszt, hogy végre megszabaduljunk a télikabáttól. Így vannak ezzel a legismertebb sztárok is, akik megmutatják, hogy idén újra hódítanak a feltűnő színek, formák, és visszatérnek a régi kedvenc kiegészítők is.