EUR: 326,06 Ft
CHF: 280,70 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Belföld

Egy szavazaton múlt a pedofilgyanús Béla bácsi mandátuma

Egyetlen szavazaton múlt, hogy a gyermekprostitúció kihasználásával gyanúsított Agárdi Béla nem került be a feloszlatás miatt újraválasztott barnagi önkormányzati képviselő-testületbe. Pedig a hatvanéves autószerelő nagyon készült rá, hogy visszatér a helyi politikai életbe.

– Barnagon továbbra is hisznek bennem, biztattak, hogy induljak a választáson. Sajnos az ellenem folyó nyomozás miatt néhányan elfordultak tőlem, az ő szavazatuk most nagyon hiányzott – mondta Agárdi Béla. Mint mondja, biztos benne, hogy a nyomozás az ártatlanságát igazolja, ezért nem éli meg kudarcként, hogy most kimaradt a testületből.barnag-bela-bacsi3


Mint azt a Lokál megírta, Agárdit azzal gyanúsítja a rendőrség, hogy édességért és pénzért cserébe a focipálya mellett megrontott egy 14 éves nagyvázsonyi fiút, akinek a barátját arra kérte, hogy őrködjön, s szóljon, ha valaki közeledik. A férfit őrizetbe vették, majd pár nappal később szabadon engedték, azóta nem hallgatták ki.

– Nyilván jó oka volt annak, hogy Béla nem került be a helyi testületbe. Az én fiamat kérte meg, hogy őrködjön, tanúként ki is hallgatták őt. Szerencsére ő egy stramm srác, már túltette magát azon a dolgon – mondta lapunknak a sértett fiú barátjának édesanyja.

Kapcsolódó Cikkek