2017. december 11., hétfő
Árpád, Árpádina

Belföld

Egy szavazaton múlt a pedofilgyanús Béla bácsi mandátuma

Egyetlen szavazaton múlt, hogy a gyermekprostitúció kihasználásával gyanúsított Agárdi Béla nem került be a feloszlatás miatt újraválasztott barnagi önkormányzati képviselő-testületbe. Pedig a hatvanéves autószerelő nagyon készült rá, hogy visszatér a helyi politikai életbe.

– Barnagon továbbra is hisznek bennem, biztattak, hogy induljak a választáson. Sajnos az ellenem folyó nyomozás miatt néhányan elfordultak tőlem, az ő szavazatuk most nagyon hiányzott – mondta Agárdi Béla. Mint mondja, biztos benne, hogy a nyomozás az ártatlanságát igazolja, ezért nem éli meg kudarcként, hogy most kimaradt a testületből.barnag-bela-bacsi3


Mint azt a Lokál megírta, Agárdit azzal gyanúsítja a rendőrség, hogy édességért és pénzért cserébe a focipálya mellett megrontott egy 14 éves nagyvázsonyi fiút, akinek a barátját arra kérte, hogy őrködjön, s szóljon, ha valaki közeledik. A férfit őrizetbe vették, majd pár nappal később szabadon engedték, azóta nem hallgatták ki.

– Nyilván jó oka volt annak, hogy Béla nem került be a helyi testületbe. Az én fiamat kérte meg, hogy őrködjön, tanúként ki is hallgatták őt. Szerencsére ő egy stramm srác, már túltette magát azon a dolgon – mondta lapunknak a sértett fiú barátjának édesanyja.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Álmában csönget egy picit

  A nap képe: Álmában csönget egy picit

  Az adventi fényvillamos a főváros olyan meghatározó színfoltja lett, hogy ma már elképzelhetetlen lenne a nyüzsgő budapest a karácsonyi kötöttpályás nélkül.

 • Lenyúlta a taxis a 380 éves hegedűt

  Lenyúlta a taxis a 380 éves hegedűt

  Egy norvég férfi tett feljelentést, miután egy budapesti taxis meglépett a több száz éves hegedűjével. A zenész az egyenruhásoknak elmondta, hogy szó sincs arról, hogy otthagyta volna az értékes hangszert, ugyanis arra kérte a sofőrt, hogy várja meg, míg elintéz valamit.

 • 30 százalékkal nőhetnek a bérek

  30 százalékkal nőhetnek a bérek

  Vajon mi lehet a jelenlegi magyar gazdaságpolitika sikerének kulcsa? Miben működik másként az Orbán-kormány, mint elődei. György László: Egyensúlyteremtés – A gazdaságpolitika missziója című legújabb kötete ezekre az érdekes kérdésekre is választ ad.