2018. március 23., péntek
Emőke

Egyéb XXIII.kerület

Élen a Sori!

A feljutást jelentő első helyen áll a Soroksár labdarúgócsapata a másodosztályban. Utolsó idei hazai bajnokiján a mindössze második mérkőzését játszó Márki Bence és a házi góllövőlistát vezető Lovrencsics Balázs góljaival győzött a Soroksár együttese a Kozármisleny ellen a múlt hétvégén.

Lucsánszky Tamás csapata idén még két mérkőzést játszik, mind a kettőt idegenben. Előbb most vasárnap a 12. helyezett Szolnokhoz látogat, majd a negyedik Puskás Akadémia látja vendégül Gyepeséket.

(fotó: soroksarsc.hu)

Lovrencsics (fotó: soroksarsc.hu)

(fotó: soroksarsc.hu)

Márki (fotó: soroksarsc.hu)

Az állás:

1. Soroksár 35 pont
2. Kisvárda 35 pont
3. Balmazújváros 33 pont
4. Puskás Akadémia 33 pont
5. Békéscsaba 32 pont

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.