EUR: 325,82 Ft
CHF: 279,99 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Egyéb XXIII.kerület

Élen a Sori!

A feljutást jelentő első helyen áll a Soroksár labdarúgócsapata a másodosztályban. Utolsó idei hazai bajnokiján a mindössze második mérkőzését játszó Márki Bence és a házi góllövőlistát vezető Lovrencsics Balázs góljaival győzött a Soroksár együttese a Kozármisleny ellen a múlt hétvégén.

Lucsánszky Tamás csapata idén még két mérkőzést játszik, mind a kettőt idegenben. Előbb most vasárnap a 12. helyezett Szolnokhoz látogat, majd a negyedik Puskás Akadémia látja vendégül Gyepeséket.

(fotó: soroksarsc.hu)

Lovrencsics (fotó: soroksarsc.hu)

(fotó: soroksarsc.hu)

Márki (fotó: soroksarsc.hu)

Az állás:

1. Soroksár 35 pont
2. Kisvárda 35 pont
3. Balmazújváros 33 pont
4. Puskás Akadémia 33 pont
5. Békéscsaba 32 pont

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.