2017. december 18., hétfő
Auguszta

Egyéb XXIII.kerület

Élen a Sori!

A feljutást jelentő első helyen áll a Soroksár labdarúgócsapata a másodosztályban. Utolsó idei hazai bajnokiján a mindössze második mérkőzését játszó Márki Bence és a házi góllövőlistát vezető Lovrencsics Balázs góljaival győzött a Soroksár együttese a Kozármisleny ellen a múlt hétvégén.

Lucsánszky Tamás csapata idén még két mérkőzést játszik, mind a kettőt idegenben. Előbb most vasárnap a 12. helyezett Szolnokhoz látogat, majd a negyedik Puskás Akadémia látja vendégül Gyepeséket.

(fotó: soroksarsc.hu)

Lovrencsics (fotó: soroksarsc.hu)

(fotó: soroksarsc.hu)

Márki (fotó: soroksarsc.hu)

Az állás:

1. Soroksár 35 pont
2. Kisvárda 35 pont
3. Balmazújváros 33 pont
4. Puskás Akadémia 33 pont
5. Békéscsaba 32 pont

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

    Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

    A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

  • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

    Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

    November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.