2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Elképesztő! Kocsis Korinna már a TOP4-ben

Töretlenül halad előre a Miss Supranational szépségverseny magyar versenyzője, Kocsis Korinna, akit immár a három legszebb lány közé sorolják. Pénteken az is kiderül, végül milyen helyezést ér el a szépség.

Finisben az egyik legrangosabb nemzetközi szépségverseny döntője: december 2-án, azaz pénteken kiderül, hogy idén melyik nemzet leggyönyörűbb lánya kapja meg a Miss Supranational 2016 címet. A hazánkat képviselő Kocsis Korinna egyre több bíztató jelet kap, ugyanis a rangsorban mind előkelőbb helyre kerül, ráadásul egy komoly megtiszteltetés is érte.


korinna

„Az egész verseny alatt nagyon óvatos voltam az esélylatolgatással, és most sem akarok jóslásokba bocsátkozni, de a végső döntőhöz közeledve természetesen én is sokszor gondolkozom a rangsoron. A tavalyi döntőt elnézve nehéz bármit is mondani, hiszen voltak olyan lányok, akikről meg voltam győződve, hogy TOP10-esek lesznek, végül a 25-be sem kerültek be. Remélem, hogy nekem sikerül a legszebb tíz lány között végeznem, de természetesen az a célom, hogy minél jobb helyezést érjek el. Nagyon jó jelnek tekintem, hogy a verseny főtámogatója az általuk öt legszebbnek tartott lány közé választott, sőt, elsőként az én nevem mondták ki. Így öten lehetőséget kaptunk, hogy elmenjünk kirándulni a Magas-Tátrába – ami persze a táborban maradt lányokban azonnal elindította a rivalizálást. Ezekkel nem foglalkozom, nagyon boldog vagyok, hogy támogatók szerint is ott vagyok a TOP5-ben, ráadásul a Missosology listáján a 15. helyről a 3-ra ugrottam, a Global Beauties szavazásán a 8. vagyok” – árulta el Korinna.

A szépségeket többször állították már zsűri elé, akik interjúkkal próbálják még jobban megismerni a lányokat, hiszen nem csak a szépség, hanem a személyiség is számít. Korinna azonban magabiztos.


korinna2

„Alapvetően izgulós típus vagyok, de most teljesen jól kezelem a helyzetet, nyugodtan csinálom a dolgomat és próbálom jól érezni magam. Szerdán látogatunk el először a döntő helyszínére, csütörtökön pedig már főpróbát tartunk – na, akkor már lehet, hogy elkezdődik az izgulás. Össze sem tudnám számolni, hányszor néztem meg a tavalyai finálét, hátha az segít majd magabiztosabbnak lennem a színpadon. Szerencsére a szervezők mindig igyekeznek oldani a döntő előtti feszültséget, így legutóbb például egy jégkastélyba vittek bennünket, ráadásul a helyszínen épp esett a hó, így igazi téli mesevilágba csöppentünk, varázslatos élmény volt” – mesélte boldogan Kocsik Korinna.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

  Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

 • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

  Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.

 • Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Mindenki odáig van az új Star Wars-filmtől

  Szerdán mutatták be a magyar mozik a Star Wars-saga legújabb, immár VIII. részét. Az utolsó Jedik máris minden rekordot megdöntött, a hazai forgalmazók szerint az űreposz korábbi filmjei közül egyikre sem kel el ennyi jegy már elővételben.

 • A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  A Dal 2018: Talán az eddigi legerősebb mezőny

  Talán az eddigi legerősebb mezőny jött össze a jövő évi versenyre A Dal történetében. Erről két zsűritag, Frenreisz Károly és Mező Misi beszélt az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.